Köpeğinizin Temizliği İçin Tüyolar



Köpeğinizin Temizliği İçin Tüyolar
İster evde isterse bahçede besleyin, köpekler tüylerinin kalınlığına göre temiz kalması ve bakımı için birtakım bilinen önlemler vardır. Düzenli fırçalama ile tüylerin temiz ve bakımlı kalması sağlanabilir. Kulağı ve gözü silinerek de temizliği bir nebze de olsa sağlanabilir. Pek çok köpek sudan hoşlanmadığı için banyoya sokulması genelde yarar sağlamaz. Köpeğin kendi vücut kokusu da pek çok hayvanseveri rahatsız edebiliyor. Haftada bir genel temizliği ile yetinenler de bulunmaktadır. Çok sık yıkama halinde –köpeğiniz ne kadar memnun kalsa bile – cildinin kurumasına ve tahrişlere sebebiyet verilebilir. Zira köpeğin cildinde koruyucu bir yağ tabakası bulunmaktadır. Bu konuda yapılması gereken tedbirlerden birisi yıkama öncesi tüylerin güzelce taranmasıdır. Tabi bunun için uygun taraklar kullanmak kaydıyla.




Kaliteli köpek tarakları ile her gün taranan köpeklerin tüylerinde düğümlenme riskinin de önüne geçilmiş olur. Kalın ve gür tüylü köpeklerin kalın bir tarakla taranması uygundur. İnce tüylü köpekler için ise ince sık dişli bir tarak kullanılması gerekir. Tarağın küt uçlu olmasına dikkat edilmezse çizilme ve kanama yaşanabilir. Ayda bir kulak kepçesi temizliği de köpek temizliği için gerekli bir başka unsurdur. Kulak için tüyleri uzun olan köpeklerin bu tüyleri berbere gidildiğinde kestirilmelidir. Gözyaşı izleri de periyodik olarak temizlenmesi gereken yerlerdir. Ayrıca köpek kıyafetleri giydiriliyorsa fazla kimyasal içermeyen temizlik malzemeleriyle yıkanmalıdır.



Köpek Temizlik Ürünleri
Sağlıklı bir köpek beslemek her hayvan severin istediği bir durumdur. Pet besinleri adresindeki köpek bakım ve temizlik ürünleri hesaplı ve hızlı teslimat ile bir tık uzağınızda bulunuyor. Köpeklere özel köpek ped ve külotları, sakinleştirici spreyler, pire – kene damlaları, köpek temizlik mendili, kemirme engelleyiciler, köpek tıraş makineleri gibi pek çok temizlik malzemeleri bu siteden rahatlıkla temin edilebiliyor. Ayrıca köpek şampuanı ve kozmetikleri kısmında da bilinen markaların ürünleri hesaplı fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Köpek uzaklaştırıcıları ve köpek kumları da her köpek besleyen kimseler için lüzumlu unsurlardır. Sitede köpek vitaminleri ve köpek aksesuarlarının yanı sıra köpek maması gibi kategoriler de mevcut.



Yavru köpek mamasından köpek konserve mamalarına, barınak ve sokak köpekleri mamalarından yaşlı köpek mamasına kadar ünlü markaların ürünleri hesaplı bir şekilde temin edilebiliyor. Köpek bakımı adına parmak diş fırçası, diş bakım spreyi ,göz bakım jeli, köpek tırnak makası, bati bakım kremi, köpek diş macunu gibi köpeklere özel ürünler petbesinleri.com.tr adresinde yer alıyor. Oval yüz fırçası ve tüy temizleme rulosu yanı sıra tüy açıcı köpek tarağı ile kedi – köpek tüy toplama eldiveni de köpek tarak ve fırçaları kategorisinin önde gelen ürünleri arasında bulunuyor. Yumuşak saplı temizleme aparatlı kedi – köpek tarağı ile evcil hayvanınıza zarar vermeden temizliğini sağlayabilirsiniz.

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar