şarjlı nebulizatör


Bu gadget, özellikle bu zamanda herkes için bir zorunluluktur. Bu aksesuarlar, özellikle bu zamanda, dünyadaki herkes için bir zorunluluktur. Dikkatli Olun ve Güvende Kalın
Mini dezenfektan cihazı ile anahtarlığı, cep telefonunu, cüzdanı, ellerinizi ve hatta arabanızın direksiyonunu ve herhangi bir yüzeyi dezenfekte edebilirsiniz.

Bu alet su veya alkol bazlı dezenfektan ile çalışır, kolonya (yüzde 80 saf alkol içerir) veya suyu tercih edebilirsiniz. Yağ bazlı sıvı püskürtmez ve bu, aygıtı bozar. USB şarjı vardır. Arabalarda bilgisayarınız, powerbank veya USB portları ile şarj edebilirsiniz. Sokette şarj etmeyin! Aygıt kullanılmadığında ve içinde hala sıvı olduğunda, yüzü aşağı bakacak şekilde yerleştirin (USB bağlantı noktasının parçası üstte olmalıdır).

Gadget'ın kapağını açarak dezenfektanı ekleyin ve ardından kapatın. Açma düğmesine tıkladığınızda, dezenfektan püskürtmeye başlayacaktır. Gadget, kapatılana kadar püskürtmeye devam edecektir. 15 dakika boyunca kapatmadan kullanabilirsiniz. Bu mini dezenfektan cihazı ile ellerinizin dokunduğu her yüzeyi dezenfekte edebilirsiniz.

Dünya Çapında Ücretsiz Gönderim 



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar