selülit giderici masaj aleti nasıl kullanılır

Body Slimmer ile vücuda yapılan masaj kan dolaşımını ve lenf dolaşımını uyararak dokuların oksijen almasını sağlar. Lenf ve kan dolaşımının artması ile toksin maddeler vücuttan ter veya idrar yolu ile kolayca atılmaya başlar.
Masaj etkisi ile günlük hayatın stresinden gerilmiş kaslarınızın gevşemesini ve rahatlamanızı sağlar. Hamilelik sonrası vücutta oluşan sarkmaları toparlar.


Body Slimmer vücudunuzun tüm bölgelerinde incelme, ağrı giderme, sıkılaştırma ve selülit giderme işlemlerini yapar. Bölgesel kilolarınızdan kısa sürede kurtulmanızı sağlar. Vücudunuzu sıkılaştırarak verilen kilolardan oluşan sarkık derinin toparlanmasına yardımcı olur.

Body Slimmer'ın sırrı, anatomik ve bilimsel olarak tasarlanan altı halkasında gizli. Bu altı halka titreşerek vücudunuzda su gibi hareket eder ve vücudunuzdaki yağları azaltır. Titreşen aksesuarları cildinizin en derin katmanlarına nüfuz ederek, birikmiş yağları orantısal olarak dağıtır.


Özel olarak geliştirilmiş 6'lı dönen çark sistemi, yoğun titreşim dalgaları sayesinde cildinizdeki en derin bölgelere nüfuz ederek biriken yağları orantılı olarak dağıtır ve parçalamaya yardımcı olur. Selülit kontrol sistemi ile harika bir vücuda sahip olabilirsiniz. Çok az bir çaba ile maksimum derecede ihtiyacınız olan smart tone selülit kontrol sistemi.



Body Slimmer Selülit ve Vücut Şekillendirici Masaj Aleti
Artık Selülitlerinize veda edin smart tone selülit kontrol sistemi ile kolay ve kısa zamanda istediğiniz pürüzsüz bir vücuda sahip olun.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar