ayak destekli mekik çekme spor aleti



Sit Up yardımcısı Bar karın gücü eğitmen ev spor salonu kas eğitimi erkekler kadınlar Sit Ups egzersiz kilo kaybı Fitness ekipmanları
Sit Up asistan Bar karın gücü eğitmen ev spor kas eğitimi erkekler kadınlar oturmak Ups egzersiz Weightloss Fitness ekipmanları
Özellik:
İnce fitness, taşınabilir ve çok yönlü.
Büyük yuvarlak enayi, kararlı emiş, titreme yok.
Üç vites yukarı, instep ayarlamak kolay.
Köpük malzeme, yumuşak ve rahat.

Şartname:
Ürün rengi: gri, siyah beyaz, siyah
Ürün malzemesi: doğal kauçuk + köpük + demir
Net ağırlık: 900g
Boyut: 3 mod ayarlanabilir yükseklik: 18-20-22cm/7.08-7.87-8.66in
Ağırlık: 70kg


Mekik Aleti
Yanlış ve bilinçsizce mekik çekmek hem bel sağlığınız için hemde sağlıklı kas yapabilmeniz için bazı sorunlar ortaya çıkarabilir. Bunun için size uygun mekik çekme aletlerine başvurabilirsiniz. Böyle bir şey düşünüyorsanız gelebileceğiniz en doğru yerdesiniz.

Daha Sağlıklı Kaslar
Mekik çekmenin de aleti mi olurmuş gibi yanlış bir düşünceye sakın kapılmayın. Çünkü mekik çekmek karın kası yapabilmeniz açısından gayet ciddi bir iştir. Yere sereceğiniz bir atletizm minderi bile daha sağlıklı kas yapabilmenizi sağlayacaktır. Düzgün bir bel ve sağlıklı kaslarla daha güzel bir fiziğe kavuşabilirsiniz. Hangi pozisyonda mekik çekerseniz karnınızın hangi bölgesindeki kaslar aktif olur bunu bilmiyorsanız eğer bunun için uygun mekik çekme aleti sayesinde orantılı ve sağlıklı karın kaslarına sahip olabilirsiniz. Belinize uygun olarak hazırlanmış ve adalelerinizi daha çabuk ortaya çıkarmanızı amaçlayan mekik çekme koltuklarına ulaşmak daha önce bu kadar kolay ve ekonomik de olmamıştı üstelik. Bütçenize uygun mekik aleti fiyatları için en doğru yerdesiniz.

Normal mekik çekmek ters mekik çekmeye göre biraz daha kolaydır. Fakat iş ters mekiğe geldiğinde sadece karnınızı değil aynı zamanda sırtınızı da zorlarsınız ve bu da sizin bazı bel sorunlarına yakalanmanızı sağlar. Eğer bu tür bel sorunları yaşamak istemiyorsanız o halde kendi imkanlarınızla yerlerde uğraşmak yerine ihtiyacınız olan şeyi yani bir ters mekik aleti alarak hem bel sorunlarınızın önüne geçer hemde sağlıklı bir fiziksel görünüme sahip olabilirsiniz.

Mekik çekme egzersizlerini yapanlar sadece kas yapmak isteyenler değil aynı zamanda kilo vermek isteyenlerde olabilir. Kilolu insanlar için mekik çekmek oldukça zor bir iştir. Fakat bu konuda mekik aleti kullananlar, kullanmayanlara nispeten daha sağlıklı ve daha hızlı kilo vermektedir. Eğer sizde kilolarınızdan kurtulmak ya da kaslı bir fiziğe sahip olmak istiyorsanız doğru adrestesiniz.
Mekik Aletleri Kullanın Daha Keyifli Spor Yapın


Mekik aletini sonuna kadar kullanın
Mekik aletinizden tam olarak yararlanmak için onun ile yapılacak tüm hareketleri araştırma yoluna gidin. Bacak hareketlerinizi değiştirerek veya duruşunuzu yan pozisyona alarak karın kaslarınızın farklı yerlerini çalıştırmış olursunuz. Mekik aletini farklı pozisyonlarda kullanmak bu sebeplerden dolayı çok önemlidir.
Mekik aletlerini sadece mekik çekmek için kullanmak zorunda da değilsiniz. Bazı mekik aleti modelleri üzerinde farklı hareketler yapma imkanı da sunuyor. Mekikten, şınav çekmeye kadar bir çok hareketi destekleyen bir yapısı var. İnternette klasik AB ROLLER mekik aleti nasıl kullanır ile ilgili güzel bir video buldum faydalı olacağını düşünüyorum bu yüzden paylaşma gereği duydum;
Mekik aleti nasıl çalışır ile ilgili daha bir çok video mevcut. Size tavsiyem mekik aletinizin modelini tam olarak öğrenip ona göre daha spesifik bir araştırma yapmanız olacaktır.
Spor yapmanın ve mekik çekmenin ne kadar yararlı olduğu hakkında yazıma değinmeye gerek duymuyorum. Sporun vücudumuz için su gibi gerekli olduğu bir gerçek zaten..



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar