Farmasi Gül Suyu İncemelesi

Farmasi kozmetik markası olarak hayatımıza büyük bir hızla girdi. Üstelik bloglarımız sayesinde çok çabuk da tanındı. Farmasi ürünleri güzel olmasaydı ve insanlar memnun kalmasaydı bu kadar çabuk tanınmazdı bana göre. Bugüne kadar denediğim ürünlerinden genellikle memnun kaldım. Şimdi de sizlere Farmasi'nin gül suyundan bahsetmek istiyorum. 

dogal gul suyu tonik

Eskiden gül kokusundan hoşlanmayan bir insandım. Bunda hacı yağının gül suyu karışımı kokusunun etkisi büyük sanırım. Sonradan denediğim gül kokulu ürünler ve de gül suyunun cilde olan faydaları nedeniyle gül içeren kokular ve ürünler benim favorim olmaya başladı. Farmasi gül suyu Isparta'nın güllerinin taze çiçeklerinden elde edilmiş.

Ben gül suyunu tonik olarak kullanmayı çok seviyorum ama her gül suyu da saf ve doğal değil. Farmasi'nin gül suyu ise %100 doğal. Bu nedenle de gül suyunun nemlendirici ve cildi yenileme özelliğinden faydalanabiliyorsunuz. Üstelik gül suyunun sıkılaştırıcı özelliği de mevcut.

Piyasadaki tonikleri kullanmakta çok zorlanıyorum. Çünkü genellikle alkol içeriyorlar ve içerdikleri alkol de hassas ve kuru olan cildimi daha da kurutuyor ve yanmaya sebep oluyor. Tonikleme sırasında Farmasi gül suyunu kullanmayı bu sebepten de çok sevdim. Hem doğal hem de alkol içermediği için cildimde herhangi bir hassasiyete ve yanmaya sebep olmuyor. Eğer siz de benim gibi kuru bir cilde sahipseniz Farmasi gül suyunu size tonik olarak önerebilirim.

Yorum Gönder

0 Yorumlar