şarjlı traş makinesi kapıda ödeme





Yopigo WHL-28 T Bıçak Şarjlı Saç Sakal Ense Bıyık Traş Makinesi

Ürün Açıklaması

*Kablolara Bağlı Olmadan Şarj Sayesinde Pratik Kullanım Sağlamaktadır.
*Özel Keskin Bıçakları Sayesinde Rahat Ve Etkili Sonuçlar.
*Yüksek Kaliteli Paslanmaz Çelik Bıçaklar.
*Ayarlanabilir Başlığı Sayesinde 4 Farklı Uzunlukta Kesim.
*Şarjlıdır Ve Kablo İle Uğraşmak Zorunda Kalmazsınız.
*Ergonomik Tasarımı İle Kullanım Rahatlığı.
220240V 50Hz/60Hz


Paket İçeriği
*1 Adet Traş Makinesi
*4 Adet Makine Tarak 3Mm 6Mm 9Mm 12Mm Başlık
*1 Adet Şarj Adaptörü
*1 Adet Temizleme Fırçası
*1 Adet Bakım Yağı
*Ebatlar: 17 x 4 x 3 Cm

Güvenilir kişisel bakım malzemeleri üreticisi Yopigo tarafından tasarlanan Yopigo WHL-28 T Bıçak Şarjlı Saç Sakal Ense Bıyık Traş Makinesi kullanıcılar tarafından beğeniyle karşılanıyor. Ayarlanabilir 4’lü tarak yapısına sahip olan ürün bu sayede farklı uzunluklarda kesim yapılabilmesine olanak sağlıyor. Sahip olduğu keskin bıçak yapısı sayesinde saç, sakal, ense ve bıyık kesimlerinde etkileyici sonuçlar veriyor. Model bu özelliklerinin yanında kaliteli malzemelerden oluşturulan gövde yapısıyla da öne çıkıyor. Dayanıklı gövde yapısı ürünün sağlamlığını artırırken kullanım ömrünü de artırıyor.


Zengin Donanımıyla Dikkat Çeken Bir Model
Siyah renk seçeneğiyle satışa sunulan ürün, isabetli renk tercihiyle estetik ve şık bir tasarıma kavuşuyor.
Özel tasarlanan kaliteli bıçak teknolojisi sayesinde ulaşılması güç bölgelere bile kolaylıkla temas ederek başarılı bir kesim sağlıyor.
Şarjlı olarak tasarlanan ürün, kablosuz kullanım tipiyle bir yerden bir yere rahatlıkla taşınabiliyor. 17 x 4 x 3 cm olarak kaydedilen boyutlarıyla tek elle tam olarak kavranabiliyor.


Yopigo WHL-28 T tıraş makinesi yüksek devirli üstün motoru ile tüm saç tipleri için başarılı bir kesime olanak sağlıyor.
Sessiz ve titreşimsiz çalışma özelliği sayesinde pratik ve rahat bir kullanım imkânı sunuyor. 4 adet kesim tarağı, şarj adaptörü, bakım yağı ve temizleme fırçası ile birlikte satışa sunuluyor.

Güçlü Teknik Özellikler
Renk: Siyah
Kullanım Tipi: Kuru Kullanım
Kullanım Türü: Kablolusuz
Şarj Tipi: Adaptör
Kullanım Süresi: 60 Dakika
Kaliteden Ödün Vermeyenlerin Markası

Kullanıcı ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak üretim yapan Yopigo, tıraş makinelerinden bakım setlerine, saç ve sakal şekillendiricilerden tıraş makinesi ekipmanlarına kadar zengin bir ürün grubuyla kullanıcılara hizmet veriyor. Üretime ilk başladığı günden itibaren kalite ve kullanıcı odaklı üretim yapmaya özen gösteren Yopigo, yenilikçi ve rekabetçi üretim anlayışıyla kullanıcılara hizmet vermeye devam ediyor.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar