Kedi Köpek Tüyü Nasıl Temizlenir



Kedi Köpek Tüyü Nasıl Temizlenir
İnat halı yıkama İzmir'in her bölgesinde özellikle sağdık dostumuz kedi ve köpeklerin tüg dökme mevsiminde kirlenen halılarınızın temizliğinde her zaman yanınızdadır. Halılarınızın içine kadar işlemiş olan kedi ve köpek tüylerini ancak sanayi tipi çok yüksek vakumlu makinalar ve yine yüksek devirle dönen yıkama fırçaları ile tertemiz yapıyoruz. 
Ayrıca evlerimizde beslediğimi diğer evcil hayvanlarında alerjik ve biyolojik tüm kalıntılarından sizleri kurtarabilmek adına bu paylaşımı yapıyoruz. Bu evcil hayvanların başında da kuşlar ve tavşan gibi kemirgenler gelmektedir.
O halde inat halı yıkama evlerimizdeki kedi tüyü, köpek tüğü, kuş tüyü gibi artıkları halılarınızdan temizler diyebiliriz. 





 

at tüyü fırçası, tüy fırçası, tüy toplama, tüy toz toplayıcı fırça seti, tüy toplama süpürgesi tüy temizleme fırçası, gratis tüy toplayıcı tüy toplama gırgırı kendini temizleyen toz-tüy toplama fırça seti kedi tüy toplama fırçası tüy toplama aparatları tüy toplayıcı rulo fırça tekerli tüy toplayıcı rulo fırça tuy toplayici firca yeni nesil, pratik, tüy, toz, toplayıcı, rulo, fırça, seti, aparatı, kapıda ödeme, sipariş, fiyatı, nerede satılır, kedi, köpek, tüyü, kıl, kılı, tozu, toplama, fırçası, set, aparat, nakit ödeme, satın al, rulosu, yenilenebilir, kolay, hazneli, yeni nesil, pratik, tüy, toz, toplayıcı, rulo, fırça, seti, aparatı, kedi, köpek, tüyü, kıl, kılı, tozu, toplama, fırçası, set, aparat, rulosu, yenilenebilir, kolay, hazneli, pratik tüy toplayıcı, tüy toplama fırçası, tüy toplayıcı fırça, tüy toz toplayıcı fırça seti, tüy toplama fırça seti, tuy toplayici firca, tüy toplama aleti,

Yorum Gönder

0 Yorumlar