detoks ayak bandı nasıl kullanılır

detox Ayak Bantları
Bodytox Nedir?
Detox (Toksinlerden arınma) sağlığımız için çok önemlidir. Vücudun daha aktif ve daha sağlıklı olmasını sağlar. Detox sürecinden sonra; siz daha organize olmuş, yaratıcı, motive olmuş, rahatlamış, enerjik, huzurlu, kolay odaklanan ve huzurlu olursunuz. Daha çok gıda kısıtlamasıyla gerçekleştirilen detox işlemi, vücutta farklı yöntemlerle de gerçekleştirlebilir. Bodytox® Detox Ayak Patch’leri bu etkili yollardan bir tanesidir.

Bodytox Ayak Bantları Sayesinde Daha Aktif ve Sağlıklı Bir Hayat
Detox (Toksinlerden arınma) sağlığımız için ne kadar önemli olduğunu zaten biliyoruz. Peki vücudun daha aktif ve daha sağlıklı olmasını sağlar mı ? Detox sürecinden sonra; siz daha organize olmuş, yaratıcı, motive olmuş, rahatlamış, enerjik, huzurlu, kolay odaklanan ve huzurlu olursunuz. Daha çok gıda kısıtlamasıyla gerçekleştirilen detox işlemi, vücutta farklı yöntemlerle de gerçekleştirlebilir. Bodytox Detox Ayak Patch‘leri bu etkili yollardan bir tanesidir.

Bodytox Detox Ayak Patchleri
İnsan vücudu 360 akupunktur noktasına sahiptir. Bunlardan 60 tanesi ve ayrıca 7000 sinir ucu ayak tabanında bulunmaktadır. Ayak aynı zamanda bütün meridyen kanallarının sonlandığı yerdir. Bodytox® Detox Patch’leri ayak tabanına uygulandığında içeriğindeki bileşenler sinir yollarının temizlenmesine yardım ederek lenfatik sistemdeki toksinlerin atılmasını sağlar.

Bodytox İçeriği
* Vücuttaki toksinleri çeker.
* Kilo kontrolüne yardımcıdır.
* Kandaki iltihabın atılmasını sağlar.
* Yağları çözerek zayıflamaya yardımcı olur.
* Stresi azaltır, ruhsal durumu düzeltir.
* Kan dolaşımını güçlendirir.
* Uyku kalitesini arttırır.
* Tansiyonu düzenler, kullanıcıya büyük bir hafiflik verir. Kişinin stresi azalır
* Bodytox Toxin Bandı aynı zamanda kan şekeri, kolesterol ve kandaki yağ düzeylerini normale döndürür, kolaylaştırır.

Bodytox Detox Ayak Bantları Kullanımı
Patch’lerin uygulanabileceği üç bölge vardır; ayak parmakları, merkez ve topuk bölgesi. Yatmadan bitkisel karışım olan küçük poşetin parlak olan yüzeyi yapışkan bandaja yapıştırılır. Bodytox Detox Patchleri her iki ayağa enine yapıştırılır. Vücudun hangi bölgesinde detox yapılmak istendiğine bağlı olarak; refleksoloji ayak haritasından faydalanarak ayak tabanının istenen bölgesine patch’ler uygulanır.

Patch’ler çıkarıldığında açık ve koyu renkli lekeler bir aradaysa koyu renkli bölgeler; vücudun hangi bölgesinde toksik maddeler ve/veya ağır metaller tutulduğunu ve bu bölgelerin sağlığının etkilendiğini gösterir. Böylece o bölgede toksinler tamamen azalana kadar detox yapmaya devam edilebilir. Patch’ler ayakta normal olarak uyku saatlerinde 5-12 saat tutulabilir. Ertesi gece yeni bir patch hedef bölgeye uygulanmalıdır. Kişinin toksin durumuna bağlı olarak detox işlemi 2 veya 3 günle 2 veya 3 hafta arasında değişebilir. Çıkan toksin miktarı azaldıkça patch’ler alacalı ve daha açık renk çıkmaya başladığında kullanmaya bırakılabilir.
Yeni Şafak Gazetesi Bodytox Haberi
Detoks ayağa indi
Bodytox®’un geliştirdiği Detox Ayak Patchleri bitkisel içerikleri ile lenfatik sisteminizdeki toksinlerin atılmasını sağlıyor.
Dengesiz beslenme, kullandığımız ilaçların vucudumuzdaki kalıntıları, modern hayatın bize armağanı olan stres, çevresel etmenler gibi çeşitli sebeplerle vücudumuza giren ve atık madde olarak dışarı atılmayı bekleyen zararlı toksinler kendimizi yorgun ve sağlıksız hissetmemize neden olabilir. Bu toksinlerden kurtulmak bir detoks programı ile mümkün. Ancak detoks uygulayacak ne sabrım ne de zamanım var diyorsanız, Bodytox® bir alternatif sunuyor. Okaliptus ağacı sirkesi, agaricus mantarı, turmalin ve chitosan gibi bitki özleri kullanılarak üretilen CE ve FDA onaylı Detox Ayak Patchleri size bitkisel bir detoks imkanı sağlıyor. Detox Ayak Patch’leri ayak tabanına uygulandığında, içeriğindeki güçlü bileşenler sinir yollarının temizlenmesine yardım ederek lenfatik sistemdeki toksinlerin atılmasını sağlıyor. Kızılötesi ısı oluşturarak çalışan Patchler kandaki iltihabın atılmasını sağlıyor, yağları çözerek zayıflamaya yardımcı oluyor, stresi azaltıp ruhsal durumu düzenliyor, kan dolaşımını güçlendiriyor, uyku kalitesini arttırıyor, enerji veriyor.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar