Fast Hair Elektrikli Saç Düzleştirici Fırça


Fast Hair Elektrikli Saç Düzleştirici Fırça
Fast Hair Saçı Düzleştiren Tarak 
Elektrikli Saç düzleştirici Digital göstergeli seramik fırça ile saçlarınız çok kısa sürede zahmetsizce düzelir ve kolayca şekle girer.
Saç düzleştirici tarak ile zaman kaybetmeden çok kısa sürede saçlarınızı düzleştirebilir ve yıpranmasını da engellersiniz.
Kuaförlerde sıra beklemeden , para ödemeden iş yerinizde evinizde tatilde her yerde saçlarınızın bakımını yapabilirsiniz.

Fast Hair Saç Düzleştirici Tarak Özellikleri:
Mucize saç düzleştirici, klasik saç düzleştiricilerin zarar verdiği saçlar için harika bir çözüm! Dilediğiniz yerde, dilediğiniz zaman! 
Saçlarınızın düz ve stil sahibi olması tam zamanlı bir iştir. Sürekli havalı saçlarla dolaşmak için yanınızda tarak ve düzleştiriciyi taşımak zorunda kalabilirsiniz. 
Mucize saç düzleştirici ile mükemmel çözüm! Seramik kaplama fırça uçları, kontrol edilebilen sıcaklık ayarı ile her zaman istediğiniz gibi görünün.
Saçlarınızı ütüleyen, klasik düzleştirilerin aksine Mucize saç düzleştirici saçlarınıza zarar vermez ve yakmaz. 

Hem ıslak hem kuru saçta kullanılabilir. 
Dijital ısı göstergesi 
Hızlı ısınma ve kullanım esnasında sıcaklık koruma 
Özel seramik ısıtıcı teknolojisi 
Anında etki kolay kullanım 
Otomatik kapanma 
LCD ekran.
360 derece dönebilen tel. tel twining önler
maksimum sıcaklık: 230 Derece

Paket İçeriği:
1 Adet Fast Hair Elektrikli Saç Düzleştirici Fırça Tarak






 

saç,saç şekillendirici,saç düzleştirici,saç düzleştirici tarak, saç düzleştirici dijital tarak, saç düzleştirici tarak fast hair straightener, fast, hair, elektrikli, saç, düzleştirici, tarak, kapıda ödeme, sipariş, fiyatı, nerede satılı, fast hair, miss hair, straightener, iyonlu, saç, düzleştiren, fırça, tarağı, nakit ödeme, satın al, ıslak, kuru, dijital, lcd, ekran, fast hair saç düzleştirici, fast, hair, elektrikli, saç, düzleştirici, tarak, fast hair, miss hair, straightener, iyonlu, saç, düzleştiren, fırça, tarağı, ıslak, kuru, dijital, lcd, ekran, fast hair saç düzleştirici, saç düzleştirici tarak, saç düzleştirici dijital tarak, saç düzleştirici tarak fast hair straightener, straight artifact saç düzleştirici tarak dijital saç düzleştirici tarak, saç düzleştirici dijital tarak, saç düzleştirici tarak fast hair straightener, straight artifact saç düzleştirici tarak dijital, saç düzleştirici tarak fırça, saç düzleştirici tarak iyonlu, saç düzleştirici tarak pembe, fast hair saç düzleştirici, saç düzleştirici tarak yorumları saç düzleştirici tarak philips saç düzleştirici tarak fiyatları saç düzleştirici tarak arzum saç düzleştirici tarak en iyisi saç düzleştirici tarak dyson saç düzleştirici tarak önerileri saç düzleştirici tarak kullananlar saç düzleştirici tarak a101

Yorum Gönder

0 Yorumlar