saç düzleştirici tarak en iyisi



Dünyada saçlarından% 100 memnun olan neredeyse hiç kadın yok. Birisi zararlı saç düzleştirme için çılgın miktarlarda para harcamaya hazır ve biri lüks bukleler için her şeyi vermeye hazır. Saçınızı zarar görmeden düzeltmek ve bütçenizi uzmanların hizmetlerine harcamak istemiyorsanız, devrim niteliğindeki Hızlı Saç Düzleştirici HQT-906 düzleştirici tarağı satın almak için acele edin!

Sadece ilk bakışta, bunun basit bir tarak olduğu size görünecek. Aslında bu, hem saçınızı toplamak için basit bir tarak hem de saçınızı mükemmel bir şekilde düzelten ve hiçbir şekilde zarar vermeyen bir saç maşası olarak kullanılabilen çok işlevli bir cihazdır.

Elbette şaşıracaksınız ve belki de bu gelişime güvenmeyeceksiniz. Her zamanki ütülere en az bir kez rastlayan hemen hemen her kız, saçın zamanla "saman" a dönüştüğünü bilir. Doğrultma tarağı ise kan dolaşımını iyileştiren masaj dişleri sayesinde saç uzamasında sadece faydalı bir etkiye sahip olacaktır. Ve en önemlisi - artık saç stilinizle her zaman mutlu olacaksınız.

Hızlı Saç Düzleştirici nasıl kullanılır?

Saçını yıka. Ayrıca bir saç kremi veya düzleştirme sürecini kolaylaştıracak başka bir ürün de uygulayabilirsiniz;
Tarağı açın ve ısıyı ayarlayın. Kitte ayrıntılı bir kullanım kılavuzu alacaksınız, böylece saç düzleştiriciyle kolayca başa çıkabilirsiniz;
Saçınızı birkaç tele bölün ve fırçalamaya başlayın. Cihazı saç köklerinden uçlara kadar çalıştırmanız yeterlidir;
Tüm telleri taradıktan sonra, saçınıza orta ila hafif tutumlu saç spreyi uygulayabilirsiniz (ancak herhangi bir ürün kullanmanıza da gerek yoktur). Bir saç ürünü sadece bugün bulutlu hava hakimse veya havadaki nem yüksekse gereklidir.
Gördüğünüz gibi işlem saçınızın uzunluğuna bağlı olarak sadece 5-10 dakika sürdü. Pürüzsüz, parlak ve güzel oldular ve aile bütçesi bozulmadan kaldı!

Hızlı Saç Düzleştirici HQT-906'nın temel avantajları

Sonsuza dek bölünmüş uçları, zayıf saçları ve çekici olmayan saç stilini unutacaksınız;
Sadece birkaç dakika içinde istenen sonucu elde edin;
Meleon çevrimiçi mağazasındaki sayının fiyatı çok saçma;
Benzersiz turmalin kaplama sayesinde saç modeli güzel, sağlıklı bir parlaklık kazanır ve ayrıca saç büyümesini iyileştirir;
Negatif iyonlu yükler;
Saçtaki statik gerilimi giderir;
Hoş bir saç derisine masaj yapar;
Yüksek mukavemetli şoka dayanıklı bir kasaya sahip olduğu için uzun yıllar dayanacaktır;
Güzellik salonlarındaki hizmetlere para harcamanıza gerek yok;
Kullanım kolaylığı açısından farklılık gösterir;
Tarakın ısıtma işlemini bağımsız olarak kontrol edeceksiniz;
360 derece dönerek gerçekten lüks bir saç modeli oluşturmanıza olanak tanır.
Hala kız arkadaşınızı memnun etmek için neyin özel olacağını bilmiyor musunuz? Tereddüt etmeden, Meleon çevrimiçi mağazasından bir saç düzleştirici satın alın. Böyle bir hediye, adil cinsiyetin herhangi bir temsilcisini kayıtsız bırakmayacak ve en önemlisi - metresine ideal bir görünüm verecek ve saçına dikkatlice bakacak!

Teknik Özellikler

Isıtma sıcaklığı (ayarlanabilir): 30 ila 230 derece;
Isıtma süresi: 30 saniye
Ekran: LCD
Sap boyutları: 17?7?4,5 cm
Pembe renk






 

Yorum Gönder

0 Yorumlar