doğum sonrası bel inceltici korse



Waist zayıflatıcı korseler, bel ve basen bölgesini toparlayıcı korseler, doğum sonrasında kullanılan korseler ve sağlık sorunlarını gidermek için kullanılan korseler vb. çeşitleri var olmaktadır. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli özellik, sadece vücut yapınıza uygun ve hangi amaç için korse kullanılması gerektiğinin farkında olmanızdır. Ve kullanım süresinin saatlerinin asla dışına çıkılmamalı, belli bir saat sonrası korseyi çıkartıp vücudunuzun rahatlamasını sağlamalısınız. Ayrıca kullanım alanlarına göre sadece göbek bölgesinin sıkılaşması gerekiyorsa, ince bir bele sahip olmanız gerekiyorsa, bel inceltici korseleri tercih etmeniz size büyük fayda sağlayacaktır. Korsenin tam anlamıyla yararlarından faydalanmak istiyorsanız, vücut yapınıza uygun korseler tercih etmenizde fayda vardır. İlk giyildiğinde sürekli rahatsızlık hissi verse de, uzun kullanım sonrası büyük rahatlık sağlayacaktır. Özellikle bölgesel anlamda rahatsızlık yaşayanlar için ideal olan kapatıcı yöntemlerinden biridir. Ancak pek çok kişi korse kullanmanızı tavsiye etse de, ya da korse kullanımına tek başınıza karar verseniz de, sağlık açısından önemli olduğu için mutlaka bir doktora danışmanız gerekebilir. Vücudumuzun dik durmasını sağlayan ve ani hareketlerden koruyan korseler sadece bayanlar için değil, erkekler için de kullanıma uygundur.

Waist Training Corset Hedefleri

Yağ hücrelerini yok et! Termojenezin neden olduğu aktif terleme, karın içindeki yağ yanmasını hızlandırmaya yardımcı olur. Terleme ile toksinler, su, tuz ve diğer gereksiz maddeler veya maddeler elimine edilir.
İştahı azaltır! Sıkıştırma etkisi çok fazla yememenize izin vermez. Tüketilen yiyecek miktarı azalır, bu nedenle vücuda ek olarak kalori sayısını da azaltacaktır. Bel Eğitmen sayesinde bir süre yemek yiyebileceksiniz. Mide artmayacak, aksine, doğal boyuta yavaş yavaş azalacaktır...
%100 Natural Latex Aşırı kilolu kurtulun. Sauna etkisi nedeniyle karın ve beldeki birikintileri ortadan kaldırır.
İnce Belli Olmak Hayal Değil! Yağları ortadan kaldırmak ve mide hacmini azaltmak ince bir bel almanızı sağlayacaktır.
Daha Estetik Bir Vücut! Korse vücut şekillendirici, bölgesel kiloları toparlayıcı, kalıcı incelmeye faydalı ve aynı zamanda sağlığımız da korumaya yardımcı bir iç giyim ürünüdür. Türk kadının fizyolojik özelliklerini göz önünde bulunduracak olursak korse kullanımı kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır.
Doğum Sonrası Korse! İster normal doğum yapın isterseniz sezeryanlı doğum; göbek bölgesinde sarkma, karın bölgesi yağlanmaları, göbek görüntüsünün kalması olasıdır. Doğum sonrası birçok anne ya hafif egzersizlere başlar ya da korse kullanmaya
Lohusa Korsesi Cilt yapısı esnektir. Hamilelikte şişen ve doğumla eski haline dönüp sarkan karnın kısa sürede toparlanmasını sağlayabilir.

Waist Tranier, Doğumdan sonra eski vücudunuza kavuşmanızı sağlayan yöntemlerden biri de doğum sonrası korseleridir. Doğumdan sonra eski vücuduna kavuşmak isteyenler için bu korseler iyi bir fikir olabilir..



Waist Trainer Korse Doğum Sonrası İncelmenin En Hızlı Yolu!
İnceltir: Karındaki şişliği azaltır ve hızlı bir incelme sağlar.
Destekler: Harika bir şekilde belinizi ve sırtınızı destekler.
Dik Tutar: Emzirme sırasında duruşunuzu dikleştirir.
Kolaylaştırır: Sarkan deriyi toparlar ve kilo vermenizi kolaylaştırır.
Waist Trainer Korse ile Sıkılık Derecesi Kontrolünüz Altında!
Destek yan bantları sayesinde tamamen ayarlanabilir kontrollü bir sıkılaştırma sağlar.
Ön bölümündeki yumuşacık süngerimsi dokusu sayesinde hareket esnasında rahatsız etmez.
Kişiye özel esneklik özelliği olduğu için sezaryendan hemen sonra bile kullanılabilir.
Arka bölümünde bulunan sırt destek balenleri sayesinde bel ve sırt ağrılarınızı azaltır.
Dik durmanızı sağlar ve emzirme sırasında duruşunuzu düzeltir.
%100 Naturel LatexLateks
Nefes alan kumaşa sahiptir.
Kıyafetlerin altından belli olmaz(vücudu saran kıyafetler haricinde).
En iyi sonuçlar için Waist Trainer Korsenin doğumun hemen ardından kullanılmaya başlanması önerilmektedir.
Doğum sonrası inceltici korselerin tüm gün aralıksız kullanılması gerekmektedir. Gece yatarken de kullanılabilir. Sadece duş alırken çıkaracak şekilde giyilmesi çok etkili olacaktır. Ne kadar çok giyilirse o kadar hızlı sonuç alınır.
Vücudun farklı bölgeleri için üretilen farklı farklı korseler bulunmaktadır. Bunların arasında en yaygın olanları, sporcuların kullandığı korseler, kalça kaldırıcı korseler, bel basen ve göğüs toparlayıcı korseler ve doğum sonrası korseleridir. Korse kullanımının zayıflamaya şüphesiz ki etkisi vardır. Sadece iç giyim pazarındaki payı bile bunun göstergesi olabilecek niteliktedir. Peki bu zayıflama nasıl sağlanmaktadır? Korse kullanımı vücudun terlemesine sebep olmaktadır, bu ter beraberinde vücudumuzda kilo tutan toksinleri atar ve de yayılan sıcaklık ile metabolizmamızı hızlandırır. En dikkat edilmesi gereken nokta ise su tüketimidir. Korse kullanımı sırasında toksin atımını arttırmak, zayıflamaya destek vermek ve de kaybedilen vücut suyumuzun yerine yenisini koymak için bolca su tüketmemiz önem arz etmektedir.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar