doğum sonrası yamuna korse kullananlar

 

Doğum Sonrası Bel Sıkılığı Sağlar!
Korsenin kesinlikle doğrudan bir yağ yakma etkisi yoktur! Ancak, belinizi sıkacağı için büyük porsiyonlar yememeyi kontrol etmek sizin elinizde olacak! Büyük porsiyonlar tüketmeyerek fazla kalori almamış olacaksınız bu sayede kilo kaybı yaşayacaksınız !

Daha Fazla Terletir, Fazla Suyu Atar!
Özellikle cardio veya antrenman sırasında korse kullanımı içerisindeki Latex kumaşından ve belinizi sıkacağı için kişiden kişiye göre %30-%50 arası daha fazla terlemenize neden olacaktır. Daha fazla terleyerek vücuttaki ekstra suyu atıp, daha fit bir görünüme sahip olabilirsiniz.


WAIST TRAINER NASIL KULLANILIR ?
Sporcu Olmayanlar Nasıl Kullanmalıdır ?
» Günde 6-8 saati geçmemek üzere ister evde, ister dışarda elbisenizin altına giyebilirsiniz.
» Günün herhangi bir saati kullanabilirsiniz. Önerilen kullanm şekli 6-8 saat boyunca hiç çıkarmadan takmanızdır.
»Unutmayın ki sizi en çok forma sokacak, kilo verdirecek şey spordur! Korsenin spor ile birlikte kullanımı size inanılmaz bir değişim gösterecek! Eğer Marcus Hoca'dan Uzaktan Fitness Eğitimi almak istersen bu linke tıklayarak paketlere göz atabilirsin.


Vücut şekillendirici kıyafetleri özellikle balık etli ve aşırı kilosu olan kişiler tercih etmektedir. Vücut şekillendirici kıyafetleri özellikle balık etli ve aşırı kilosu olan kişiler tercih etmektedir. Şekillendirici atletlerin karın kısmını toparlaması için özel örgüler sayesinde daha düz bir karına sahip olunmaktadır. Hem erkekler hem de bayanların tercih edebileceği tarzda atletler bulunmaktadır. Yaz ayları yaklaştıkça özel günlerde herkes giysilerinin güzel görünmesi için daha çok bu tarz kıyafetleri tercih etmektedirler. İki beden incelten atletler insanları daha güzel forma sokmaktadır. Bu tarz kıyafetler insanları güzel bir görünüme sokmaktadır. Günlük kıyafetlerin içine rahatlıkla giyilmektedir. Dışarıdan bakıldığında fark edilmez. Sadece karın kısmını değil sırt kısımlarını da toparlamaktadır. Kalın askılı veya ince askıları hemen bozulma yapmaz. Erkekler için sadece kalın askılı olarak üretim yapılmaktadır.



Bu korseye sahip olmak istediğinizde internetten araştırma yaparak satış yapan firmalara kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Bu korse dik durmanıza da olanak sağlar. Ayrıca dayanıklı yapısı ile de uzun süreli kullanım imkanı sunmaktadır. Waist Training korsesi alarak sizde kullanım sağlayabilirsiniz. Kim Kardashian bu korse ile bir resmini takipçileri ile paylaşmıştı. Resimde korseyi kullandığı görülmekte olup bel kısmının inceldiğini de gözlemlenmektedir. Bu durumda daha şık görünmesini sağlamaktadır. Estetik açıdan güzellik arayan herkes bu ürünü kullanabilir. Bu korse geçmişte de kullanılmaktaydı ancak Kim Kardashian ile popülerlik kazanmıştır. Korseden fazla verim almak istiyorsanız spora başlamadan önce takmanız yararınıza olacaktır. Amacınız belinizi inceltmek ise spor anında tayt modellerle birlikte kullanmanız fayda sağlayacaktır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar