bel inceltici korse nasil kullanilir



LATEX KORSE KULLANIMI
Ürününüzün daha uzun ömürlü olabilmesi açısından herhangi bir pamuklu atlet vs. üzerine kullanım önermekteyiz. Mevcut bir sağlık probleminiz yok ise günlük 6/8 saat düzenli olarak kullanımda etkili sonuçlar alabilirsiniz.

Ürün içindeki balenler spirallidir vücudunuzun şeklini almaktadır. Fakat bu balenler ayrıca çeliktir. Bu yüzden ürünü kullanım esnasından namaz kılmak mekik çekmek gibi aşırı eğmeye zorlayacak hareketlerden kaçınmanız gerekmektedir.


LATEX KORSE TEMİZLİĞİ
Latex Korse içerisindeki balenler çeliktir. Bu yüzden neme mağruz bırakmamak adına makine de veya elde asla yıkanmamalıdır. Nemli bir bez ile silip havalandırılmasını önermekteyiz.


Fit Askılı Latex Korse,korse takınca sırt ve koltuk altı bölgenizdeki yağlanmadan kaynaklı taşma problemi yaşıyorsanız tam size göre.Sırt ve koltuk altı bölgenizdeki taşmaları toparlama özelliğine sahiptir.Askıları ayarlanabilir,bu sayede her vücut yapısına uygundur. İçerisinde 4 Adet çelik balen bulunmaktadır.Bu balenler aynı zamanda spiralli olduğu için vücudunuzun şeklini alarak günlük hareketlerinizi kısıtlamadan rahat bir kullanım sağlar ve postürünüzün düzelmesine de yardımcı olur.
Ürünün ön tarafında 3 sıra kopçası bulunmaktadır,inceldikçe diğer kopçalara geçebilme imkanı sunar.Bu sayede dilediğiniz bel inceliğine ulaşana kadar kullanabilirsiniz.Ön tarafı göğüs altından kalça üzerine kadar, arka tarafı sırt kısmınıza kadar uzanmaktadır.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar