şarjlı traş makineleri kaç para

Her erkek saç ve sakal bakımıyla duruşuna ayrı bir hava katmak ister. Özenli bir saç ve sakal bakımı için ise tüm özellikleri ile kullanışlı ve fonksiyonel bir tıraş makinesine gereksinim duyulur. Dearling Rf-128 Tıraş Makinesi sağlıklı ve bakımlı saç ve sakallar için tam bir uzmandır. Şık tasarımıyla da kullanıcılardan tam not alan ürün ile siz de hem saçlarınız hem de sakallarınız ile dikkat çekici bir görünüm elde edebilirsiniz.
Dearling Rf-128 Tıraş Makinesi, özel T bıçak teknolojisinden opsiyonel bıçaklarına, üstün performans gösteren motor yapısından optik LED şarj göstergesine kadar üstün özellikler ile donatılmış kusursuz bir tıraş makinesidir. Tüm saç tipleri için yüksek devirli üstün motora sahip olan tıraş makinesi sayesinde saçlarınızı kolaylıkla şekillendirebilirsiniz. Kablosuz kullanım özelliğine de sahip olan tıraş makinesini priz olmayan alanlarda da kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kaliteli yapısı ve şık tasarımı ile bir adım öne çıkan ürün, 24 ay garanti süresine sahiptir.


Hayalinizdeki Saç ve Sakal Uzmanı

Özel T bıçak teknolojisi sayesinde sıfıra yakın tıraş imkanı da elde edebilirsiniz.
Yakın kesim, hassas saç-sakal ve ense tıraşı özellikleri ile tıraş sürecinizi kısa sürede tamamlayabilirsiniz.
Tamamen yıkanabilme özelliğine sahip olan ürünün bıçaklarını çıkararak su altında yıkayabilirsiniz.


Tıraş makinesinin opsiyonel bıçaklarını kolaylıkla çıkarıp yeniden takabilirsiniz.
Optik LED şarj göstergesi sayesinde cihazınızın şarj durumunu kolaylıkla takip edebilirsiniz.
3 mm, 6 mm, 9 mm ve 12 mm olmak üzere 4 adet tarağı ile saçlarınızı ve sakallarınızı dilediğiniz uzunlukta kesebilirsiniz.





 

Yorum Gönder

0 Yorumlar