one step sac sekillendirici


Tatil yaklaşıyor ve alışveriş çılgınlığının sonu yok, özellikle Amazon harikalar diyarında ve hatta Black Friday'de daha fazlası. Tıklayın, tıklayın, sepete ekleyin - aklınıza gelebilecek hemen her şey için alışveriş yapmak neredeyse çok kolay (ve aynı derecede zevkli). Dijital tavşan deliğine düştüğümü, Movers and Shakers bölümüne göz atarak saatler harcadığımı itiraf edebilirim, bu da siteye gerçekte ne için geldiğinizin seçimini daraltmanıza yardımcı olur. 24 saatte bir tüm departmanlarda en çok satanları satış sıralamasına göre sıralar.

Şu anda, mega perakendecinin Güzellik ve Kişisel Bakım bölümünde, Revlon Tek Adım Saç Kurutma Makinesi ve Volumizer, listedeki saçla ilgili en çok satan üründür. Neredeyse mükemmel olan 4.5 yıldız derecelendirmesiyle, normalde uygun fiyatlı 60 dolardan satılıyor, ancak bu yıl Kara Cuma için sadece 40 dolar ve hızlı gidiyor.



Salon Tek Adımda Saç Kurutma Makinesi ve Volumizer'ın siyah ve pembe kontrast görüntüsü - "Allure" ile ilgili En İyi Saç Kurutma Makineleri
Tek Adımda Saç Kurutma Makinesi ve Hacimlendirici
Tek Adımda Saç Kurutma Makinesi ve Hacimlendirici
AMAZON'DA 60 $ 40 $




Sıcak satıcı, kendi başınıza yapabileceğiniz hızlı ve kolay bir üfleme için bir kurutucunun gücünü ve bir şekillendiricinin hacmini birleştiren ikisi bir arada bir araçtır. Saçınızı yıkadıktan ve havluyla kuruladıktan sonra, taraklayın ve bölümlere ayırın, ardından aleti uçlara doğru fırçalayarak köklere yakın çalıştırın. 1100 watt güce sahiptir ve hava akışını doyuran, su damlacıklarının boyutunu azaltan ve saçınızı bir çırpıda kurutan negatif iyonlarla tasarlanmıştır. Ayrıca, ısı hasarını minimumda tutmak ve kıvrımları ve statikliği kontrol altında tutmak için yaratılmıştır. Oh, ve naylon pim ve püsküllü kıllar, bir parlaklık ve parlaklık katarken saçı çözme işini yapıyor.

Bir yorumcu buna "dilimlenmiş ekmekten bu yana en iyi şey" diyor. Evet, bu yaygın bir atasözü, ama bu kadar iyi - kesinlikle değerli raf alanına değer.




Tek Adımda Saç Kurutma Makinesi ve Volumizer, 2020 Allure Okuyucuların Seçimi Ödülü sahibi. Bu yılın kazananlarının tam listesine buradan bakın.
Saç kuruma süresini çok kısaltır. Saçlarımı ve uzantılarımı 45 dakika fön ile kurutmaktansa toplam 14 dakika sürüyor. Geçen hafta kendime zaman ayırdım!
Saç şekillendirme sürecimin bir adımını silebilirim. Genellikle saçımı fönle kurutur, düzeltirim (doğal olarak süper kıvırcık / kıvırcık) ve sonra kıvrılırım. Bu sadece basit bir dalga eklemek için çok fazla saçma adım, bu yüzden bu saç kurutma makinesi kurutmada harika ve bana mükemmel, pürüzsüz, kıvrımsız bir patlama veriyor!


Isı daha düşüktür ve zarar vermez. Saçımın ısıya maruz kalması gerçekten en aza indirmeye çalıştığım bir şey ve bu fırçanın ısı ayarı çok düşük (aslında yüksek, düşük ve havalı) ama yine de işi hallediyor!
Bu saç kurutma makinesi fırçası ekonomiktir (ve bugün süper satışta). Bu araçla paranızın karşılığını çok daha fazla alabilirsiniz - hepsi bir arada bir kurutucu, düzleştirici ve hacimleştirici!


Koordinasyon veya beceriler söz konusu değildir. Saçımı yapma konusunda profesyonel değilim ve bu alet kullanımı en kolay olanı. Kelimenin tam anlamıyla sadece saçınızı fırçalarsınız, çünkü saçınız saçın bir kısmını kurutur. Basit!
Saç kurutma makinesi fırçasını kullanırken size verebileceğim en iyi tavsiye, kullanmadan önce saçınızın yaklaşık% 75 oranında kurumasını sağlamaktır. Ardından, saçınızı ayırın (üst ve alt), ardından yaklaşık 1-2 inçlik kısımlar alın ve birkaç kez fırçalayın. Saçın anında kuruduğunu, pürüzsüzleştiğini ve düzeldiğini fark edeceksiniz. Saçınızın daha fazla bölümünde tekrarlayın ve bitene kadar devam edin! Bu hafta Instagram hikayelerinden daha fazlasını paylaşacağım, bu yüzden fırçayı etkili bir şekilde kullanmayla ilgili başka ipuçları verirken mutlaka izleyin! Revlon Saç Kurutma Fırçasını denemek konusunda kararsızsanız, söz veriyorum onu ??seveceksiniz!


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar