waist trainer korse



Waist Training Latex Kadın Korse Ten
Waist Training Latex Korse içerisinde dik durmanızı ve postürünüzü düzeltmenizi sağlayan 9 adet çelik balen oluşmaktadır. Korse düzenli kullanımla göbek bel ve karın bölgesinde etkili olur. Kalıcı incelme ve sıkılaşma sağlar ve vücudunuzun en güzel halini almasına yardımcı olur. *Ürünü kullanmadan önce mutlaka ürün poşeti içerisinde bulunan kullanım kılavuzunu okuyunuz! Kullanım Talimatı: Latex korselerinizi gün içerisinde herhangi bir sağlık probleminiz yok ise (Alerjik hastalıklar-latex alerjisi vb.) pamuklu bir bluz üzerine günde 6-8 saate kadar kullanımını öneriyoruz. Temizlik Talimatı: Korselerin içerisinde çelik balen bulunduğu için elde veya makinede yıkanmasını önermiyoruz. Korselerinizin temizliğini nemli bir bez ile silerek ve havalandırarak yapabilirsiniz.


Güvenlik Uyarısı
Latex korselerinizi gün içerisinde herhangi bir sağlık probleminiz yok ise (Alerjik hastalıklar-latex alerjisi vb.) pamuklu bir bluz üzerine günde 6-8 saate kadar kullanımını öneriyoruz.


Fit Askılı Latex Korse,korse takınca sırt ve koltuk altı bölgenizdeki yağlanmadan kaynaklı taşma problemi yaşıyorsanız tam size göre.Sırt ve koltuk altı bölgenizdeki taşmaları toparlama özelliğine sahiptir.Askıları ayarlanabilir,bu sayede her vücut yapısına uygundur. İçerisinde 4 Adet çelik balen bulunmaktadır.Bu balenler aynı zamanda spiralli olduğu için vücudunuzun şeklini alarak günlük hareketlerinizi kısıtlamadan rahat bir kullanım sağlar ve postürünüzün düzelmesine de yardımcı olur.

Ürünün ön tarafında 3 sıra kopçası bulunmaktadır,inceldikçe diğer kopçalara geçebilme imkanı sunar.Bu sayede dilediğiniz bel inceliğine ulaşana kadar kullanabilirsiniz.Ön tarafı göğüs altından kalça üzerine kadar, arka tarafı sırt kısmınıza kadar uzanmaktadır.

Anında 2 beden incelme sağlayan Madame Fit Askılı Latex korseyi gün içinde metabolizmanız çalışırken 6/8 saat düzenli kullanımda kalıcı ve etkili sonuçlar alabilirsiniz.

 

Bel, karın, göbek, simit ve sırt bölgesinde etkili olan Madame Fit Askılı Latex korse doğum sonrası kullanıma da en uygundur. Düzenli olarak kullanımda doğumdan kalan deformasyonları toparlamaya ve sıkılaşmanıza yardımcı olur.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar