one step saç kurutma makinesi

One Step Hava Üflemeli Saç Kurutma Ve Şekillendirici Fırça
One Step Hava Üflemeli Saç Kurutma Ve Şekillendirici Fırça
Saç Kurutma Makinesi Fırçası ve Sıcak Hava Fırçası, Havalı Saç Fırçası 3'ü 1 Arada Elektrikli Tek Adımda Saç Kurutma Makinesi Volumizer ile Negatif İyon Kıvırma Kurutma Makinesi Fırça Şekillendirici, Saç Düzleştirici Fırça, Döner Fön Fırçası




ŞEKİLLENDİRİCİ VE ŞARTLANDIRICI. Fırça tasarımı, saçınızı daha hızlı kururken daha iyi yumuşatmanıza ve daha iyi açmanıza yardımcı olur. Doğru şekilde kurutulduğunda, ısıtıldığında ve tarandığında saçlarınız daha kabarık, pürüzsüz ve parlak hale gelebilir. Daha az bölünme, statik, kırılgan ve karışıklık!


NEGATİF İYON SAÇ ŞİŞİRME KURUTUCU. 3 kademeli ayarlanabilir negatif iyon sıcak hava üfleme. Ekstra bakım ile her tür saça uygundur. Geleneksel fön makinelerinden çok daha verimli kurutma, saçınıza verilen zararı büyük ölçüde azaltır. Daha hızlı kurutun ve yolda şekillendirin!


CURLER & DÜZLEŞTİRİCİ. Oval şekilli tasarım, düzleştirici veya kıvırıcı olarak kullanılabilir. Saç düzleştirmek için düz bir şekilde tarayın. Ve hareket halindeyken biraz yuvarlanarak, kolayca güzel bir kıvrılma yaratabilirsiniz! Döner kablo tasarımı, kullanım sırasında fırçayı serbestçe hareket ettirmenize ve döndürmenize yardımcı olur. Birinci sınıf efektle kullanıma uygun.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar