Demir Çivi Başparmak Bıçağı



Dayanıklı

Paslanmaz çelik bıçak ve silikondan yapılmış bıçak keskin ve dayanıklıdır. Silikon eldivenler, bıçağın parmaklarınıza zarar vermesini önleyecek kadar yumuşak ve kalındır.

Toplama İşlemini Hızlı ve Kolay Hale Getirin!
Hiç parmak toplayan sebzelerinize zarar verdiniz mi? Evet ise, neden bu Özel Demir Çivi Başparmak Bıçağını seçmiyorsunuz! Parmaklarınızı incitmeden sebze, fasulye ve çay toplamanıza yardımcı olan en güvenli ve en kullanışlı bahçe aracıdır.

Özel bir silikon parmak kılıfı kullanılır ve benzersiz esneklik, giydiğinizde kendinizi rahat hissetmenizi sağlar. Parmaklarınızı böcek ilacı enfeksiyonundan ve iltihaplanmadan korur. Çeşitli sebzeleri ve hatta budama dallarını toplamak için kullanabilirsiniz.


Bakımı kolay

Silikon baş parmak bıçak seçicimizin bakımı çok kolaydır, sadece suyla temizleyin ve ardından gölgede kurutun. Bıçak kapaklarını kapatın ve çocuklardan uzak tutun.


Parmak Koruyucu

Özel Demir Çivi Başparmak Bıçağı, meyve pişirmek veya hasat etmek için sebzeleri düzeltirken en iyi parmak koruyucusu olacaktır. Tırnaklarınızı ve parmaklarınızı yaralanmalardan korur.
Ayrıca, ellerinizi temiz tutarak sebzeleri sürekli topladıktan ve hasat ettikten sonra tırnak lekelerini önleyecektir. Toplama sırasında ellerinizi kolayca bırakabilir ve iş verimliliğini artırabilirsiniz


Güçlü ve Verimli

Özel yay bıçağı tasarımı, kesmeyi kolaylaştırır ve işçilikten tasarruf sağlar. A sınıfı paslanmaz çelik kullanılarak yapılmıştır, sağlamdır ve toplama sırasında bükülmez veya kırılmaz.
Toplama verimliliği daha yüksektir ve evinizin bahçesinden çeşitli yiyecekleri hasat etmenizi sağlar. Aynı zamanda, kesilmez eldivenler parmaklarınızı korumak için başparmağınızla birleşir.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar