body slimmer anti cellulite

 

Body Slimmer'ın sırrı, anatomik ve bilimsel olarak tasarlanan altı halkasında gizli. Bu altı halka titreşerek vücudunuzda su gibi hareket eder ve vücudunuzdaki yağları azaltır. Titreşen aksesuarları cildinizin en derin katmanlarına nüfuz ederek, birikmiş yağları orantısal olarak dağıtır.

 

Body Slimmer vücudunuzun tüm bölgelerinde incelme, ağrı giderme, sıkılaştırma ve selülit giderme işlemlerini yapar. Bölgesel kilolarınızdan kısa sürede kurtulmanızı sağlar. Vücudunuzu sıkılaştırarak verilen kilolardan oluşan sarkık derinin toparlanmasına yardımcı olur.

 

Body Slimmer ile vücuda yapılan masaj kan dolaşımını ve lenf dolaşımını uyararak dokuların oksijen almasını sağlar. Lenf ve kan dolaşımının artması ile toksin maddeler vücuttan ter veya idrar yolu ile kolayca atılmaya başlar.


Olağanüstü tasarım ve güçlü güç ile kas gerginliğini giderir, selüliti azaltır, yağları yakar, pürüzsüz ve sıkı bir cildi destekler ve vücut ağırlığının azaltılmasına yardımcı olur.
Bu yüksek kaliteli 3D Rulo Şekillendirme Masajı ayrıca kan dolaşımını iyileştirmek için kan damarlarını uyarır ve sağlıklı bir yaşam ve daha iyi bir ton için metabolizmayı artırır.
ayak, sırt, bel, boyun, kalçalar, kollar, omuzlar, kalçalar, karın, uyluk ve bacaklar gibi tüm vücut bölgelerine kolay ve basit bir şekilde masaj yapmak için tasarlanmıştır.
Birinci sınıf ABS plastik malzemelerden üretilen bu yenilikçi ve hafif 3B Silindir Şekillendirme Masajı, pürüzsüz bir yüzey, tek düğme kontrol tasarımı, 3 set masaj tekerleği, hız kontrol sistemi ve yuvarlak kenarlarla tek başına durur.


Güç Kaynağı: elektrik
Güç Kaynağı: ABD
Güç Kaynağı: AB
Güç Kaynağı: İngiltere
Güç Kaynağı: AU
Menşe Yeri: CN
Tür: 3D Elektrikli Tambur Vücut Zayıflama Masajı
İşlev: Titreşim Masajı
Tip: Elektrikli Tam Vücut Masaj Silindiri
Uygun Kalabalık: üniseks
Masaj Yolu: Yoğurma
Uygulanabilir Alanlar: Bacaklar, kalçalar, boyun, bel, sırt, ayaklar.
İşlev: Masaj Rahatlama
Özellik-1: Fat Burner Mesaj Cihazı
Özellik-2: Mesaj İnceltici
Özellik-3: 3D Davul Masajı Vücut Giyotin




Yorum Gönder

0 Yorumlar