Makeup Revolution Mor Far - Insomnia

Bir makyaj tutkunu olarak en sevdiğim makyaj ürünleri farlar. En çok far almaya karşı koyamıyorum. Sıklıkla kahve ve doğal tonlarda farları kullanmayı sevsem de arada farklı tonları da kullanmıyor değilim ama nedense hep mor ve mavi farlardan korkardım. Ta ki Makeup Revolution'ın bu farı ile tanışana kadar. Makeup Revolution ürünleri ülkemizde satılmıyor ancak instagram hesaplarından ulaşabilirsiniz. Bu far bana pelliniofficial'ın hediyesi olarak bir blogger etkinliğinde hediye verildi.

Dediğim gibi her zaman mor farlardan korkarım. Hem dağıtması çok zor hem de doğru uygulamazsanız sanki gözünüz morarmış gibi görünebilir. Ancak bu farın yapısı buna hiç de müsait değil. İpeksi bir dokusu var, tozutma ve dökülme yapıyor ancak bu da minimum düzeyde. Tolere edilebilir yani. 



Hafif duochrome bir yapısı var bence. Yanarlı dönerli bir renk yani. Koyu bir mor rengi olduğundan harika gece makyajları yapılabilir bu far ile bence. Tek başına bile yeterli derecede göz alıcı bir gece makyajı uygulamak mümkün.


Makeup Revolution'ın insomnia isimli bu metalik mor farı sizce de çok güzel bir renk değil mi? Ülkemizde satılan markalar içerisinde siz bu renk bir far gördünüz mü?

Yorum Gönder

0 Yorumlar