En sevdiğim | Yves Rocher-Evidence (eau de parfum)

 

    Yeni bir yazı yazıyorum sonunda ahh çok mutluyum  :) Herkese merhaba, sizinle daha önce hiç parfümlerimi paylaşmadım. Bir ilk yapalım o zaman size en sevdiğim parfümümden bahsedeyim. Evidence'i üniversitenin ilk yıllarından beri kullanıyorum sanırım. Bence gerçekten çok zarif bir koku. Bu aralar geçirdiğim yoğun ve zorlu günlerde hafif bir şekilde arada burnuma gelmesini seviyorum.


    İçerisinde paçuli, Bergamot, portakal çiçeği, gül ve yasemin varmış. Keşke kokusunu size aktarabilsem ama, zarif, çiçeksi hafif odunsu bir kokusu var. Ayrıca gerçekten kalıcı bir parfüm giysilerinize sıkıyorsanız ki ben 1 2 fıs anca sıkıyorumdur 3 4 gün evidence kokuyorlar belki daha fazla. Şu an bu yazıyı yazarken de o kadar çok kokladım ki bu hafta sadece bunu kullanıcam galiba.


Yaz, kış kullanabildiğim bir koku bence bir mevsimi yok, ama gerçekten zerafet kokusu. Ayrıca ben parfüm ve kokulara karşı çok hassasım ne yazık ki çok az sayıda kokuya tahammülüm var. Baş ağrısı yapabiliyorlar bende. Böyle bir hassasiyetiniz varsa da bu parfüme bakmanızı öneririm.


   Umarım zevkle okumuşsunuzdur.Kısa bir yazı oldu ama sizin için görselleri bol tuttum :) Çiçeksi hafif ferah, bana önerebileceğiniz bir parfüm varsa da merakla bekliyorum.  Kendinize çok iyi bakın, mutlu günler <3 Yorumlarınızı bekliyorum!

Yorum Gönder

0 Yorumlar