Küçük Gözleri Büyük Göstermenin Yolları



Mutlu bir günden herkese günaydııııııııııınnnn  :)


Bugün sizlere çok güzel bilgiler vereceğim ve çok çok işinize yarıyacak ;) Bu pratik makyaj yöntemiyle gözlerinizi olduğundan büyük gösterebileceksiniz.






Renk Seçimi: Öncelikle göz kapaklarınıza concealer veya makyaj bazı kullanınki göz makyajınızın kalıcılığı artsın. Daha sonra bir koyu ve bir de açık renk far seçin. Göz kapağınızın tümüne açık renk farı sürün. Koyu renk farı ise göz çukurunuzun tam üstüne uygulayın ve dışa doğru hafifçe dağıtın. Renkleri sınırlarından iyice dağıtınki keskin bir görüntü olmasın. 

Eyeliner: Tüm bayanların makyaj çantasından eksik etmediği tek şey :) Eyeliner ı gözün iç köşesinden ince bir çizgi şeklinde çekerek başlayın. Ortaya doğru geldikçe çizgiyi kalınlaştırın. Böylece gözleriniz daha büyük gözükür. Eğer göz yapınız benimki gibi düşükse eyeliner ınızın kuyruğunu alt kirpik çizginizle birleştirin.

Maskara: Maskara olarak kirpiklerinizi uzun gösteren bir maskara tercih etmelisiniz. Maskara öncesinde eğer kirpikleriniz düz ise kirpik kıvırıcı kullanmanızı tavsiye ederim.

Göz Kalemi: Son olarakta gözün iç kısmına ise gözün daha büyük görünmesi için krem rengi kalem uygulamanızı öneririm.


Sevgilerle Gizem...



Yorum Gönder

0 Yorumlar