Yüz temizleyici peeling seti Nasıl Kullanılır

5 In 1 Pilli Yüz Temizleme,masaj Ve Peeling Fırça Seti 
5 İN 1 PİLLİ YÜZ TEMİZLEME, MASAJ VE PEELİNG FIRÇA SETİ ÖZELLİKLERİ
Rahat ve taşınabilir tasarımdır.
Yüz Kremleri ve losyonları süremden önce yüzü temizler.
Ölü deri hücrelerinin temizlenerek yenilenmesini sağlar.
Masaj ve krem uygulamalarında deriye daha iyi nufuz etmesini sağlıyor.
Ayak ve dirsek altlarındaki sert kısımları yumuşatıyor.
2 ad AA pille çalışır. (piller pakete dahil değilidir)

5 İN 1 PİLLİ YÜZ TEMİZLEME, MASAJ VE PEELİNG FIRÇA SETİ PAKET İÇERİĞİ
1 Adet Masaj Aleti
5 Adet Başlık

5 İN 1 PİLLİ YÜZ TEMİZLEME, MASAJ VE PEELİNG FIRÇA SETİ AÇIKLAMASI
Yüz Temizleme, Masaj ve Peeling Fırça Seti ile yumuşak ve pürüzsüz bir cilt elde etmenizi sağlar. İnci çizgileri gidermeye ve siyah noktalardan kurtulmanıza yardımcı olacaktır.
Yüz masaj aletini her gün kullandığınızda deri altındaki kan dolaşımı hızlandırır, yüzdeki ve boyundaki fazla yağlanmalar zamanla gider ve cilt daha sağlıklı bir görünüme sahip olur. Masaj ve Peeling Fırça Seti ile yüzünüze krem ve benzeri sürmeden önce ölü hücrelerden kurtulup yenilenmesini sağlar. Ayak ve dirsek altlarındaki sert kısımları yumuşatır. Düzenli bir şekilde kullanılırsa etkisini kısa sürede göreceksiniz. 5 in 1 Pilli Yüz Temizleme, Masaj ve Peeling Fırça Seti 2 adet AA pil ile çalışmaktadır.
Peeling Fırça Seti ile yüz temizliğinizi daha etkili bir şekilde yapmak için bu muhteşem ürünün sahibi olabilirsiniz. Heme masaj yapın hem temizleme işlemini yapın hem de peeling yapın, hepsi bir arada bu ürünü kaçırmadan sepetinize ekleyin.
NOT: Pakette 5 İN 1 Pilli Yüz Temizleme, Masaj ve Peeling Fırça Seti bulunmaktadır. Siparişleriniz özenli bir şekilde paketlenip kargo ile gönderilmektedir. Arzu ederseniz hediye paketi de yapılıp gönderilmektedir. Hediye ürünlerde isteğiniz doğrultusunda ürün fiyat bilgisi ve fatura gönderilmeyecek olup bildirmiş olduğunuz mail adresinize fatura görüntüsü gönderilecektir. Bunun için siparişlerinizi oluşturduğunuz da sipariş notunda belirtiniz. Siparişlerinizi saat 14:00'de kadar vermeniz durumunda aynı gün kargo çıkışı yapılacaktır. Teslimatlarınız mesafe uzaklığına göre 1 ile 3 iş günü içerisinde yapılmaktadır.









 

Beauty Yüz Temizleme,masaj ve Peeling Fırça Seti 5 In 1 Pilli, 5 In 1 Beauty Care Massager Yüz Ve Cilt Temizleyici Bakım Kiti, 5 in 1 yüz temizleme masaj ve peeling fırça seti, 5 in 1 Yüz temizleme kullananlar, 5 in 1 yüz temizleme cihazı nasıl kullanılır, 5 in 1 beauty Care massager ne işe yarar, 5 in 1 Beauty Care Massager Nasıl kullanılır, Pilli Yüz temizleme fırçası kullananlar, Yüz temizleyici peeling seti Nasıl Kullanılır, Peeling Seti, Pilli Yüz temizleme Cihazı, ,peeling fırçası nasıl kullanılır, peeling fırçası gratis, peeling fırçası kullananlar, peeling fırçası ne işe yarar, dudak peeling fırçası, vücut peeling fırçası, dudak peeling fırçası nasıl kullanılır, yüz peeling fırçası, peeling brush, peeling fırça, peeling fırça seti, bacak peeling fırçası, burun peeling fırçası, bim peeling fırçası burun peeling fırçası nasıl kullanılır, dudak peeling fırçası gratis, dudak peeling fırçası ne işe yarar, elektrikli peeling fırçası, brush peeling foam, peeling facial brush, kimyasal peeling fırçası, peeling aleti, miniso peeling fırçası, gratis peeling fırçası, philips peeling fırçası, peeling paint brush, peeling sürme fırçası, sephora peeling fırçası, peeling brush skin, yüz temizleme peeling fırçası, peeling aparatı, Beauty Yüz Temizleme,masaj ve Peeling Fırça Seti 5 In 1 Pilli,

Yorum Gönder

0 Yorumlar