Micro Touch Max Erkek Bakım Seti Kulak Burun Kıl Alma Sakal Traş Kapıda Ödeme Nerede Satılır


MicroTouch Max Epilasyon için Erkek Düzeltici, iyi görünmek ve kendileri hakkında iyi bir izlenim bırakmak isteyen erkeklerin hayatını kolaylaştıran yeni bir erkek tıraş ve saç kesme makinesidir.

Çoğu erkek, ensesini en iyi durumda tutmak, favorilerini düz ve düzenli, kaşlarını güzel ve düzenli tutmak ve sırt, kol, parmak, burun ve kulaklarındaki tüyleri almak için bir düzeltici kullanmayı tercih eder. Bu düzeltici ile istediğiniz yerde tüyleri alabilirsiniz. Ayrıca Micro Touch Max erkek düzeltici kasık bölgesindeki tüm bitki örtüsünün tamamen kaldırılmasını sağlayacaktır.

Düzeltici, istenmeyen tüyleri hızlı ve acısız bir şekilde alır. Sakal, burun, kulaklar için düzeltici Microtouch Max, ulaşılması ve görülmesi zor bölgeleri aydınlatmak için yerleşik bir LED el fenerine sahiptir! İstenmeyen kulak ve burun kıllarını gidermek için ideal çözüm olup bıyık ve sakalınızı kesmenizi çok kolaylaştırır. Mandaldaki özel bir kol, kalın kaşları çok fazla tüy almadan düzeltmenizi sağlar.

Micro Touch Max Erkek Tüy Dökücü Epilatör, en zorlu tüylerin üstesinden gelebilecek kadar güçlü, ancak en hassas cilt bölgelerinde kullanılabilecek kadar da naziktir. Tüm erkek bakım prosedürleri için güvenli, doğru bir çözümdür.







 

micro touch solo tıraş makinesi yorumları, MicroTouch Max Tıraş Makinesi Burun Kıl Alma ve Sakal Tıraşı Kulak Burun Kıl Alma Makinesi Sakal Traş Makinası Yüz Traş Aleti micro touch solo tıraş makinesi fiyatları, micro touch solo şarjlı tıraş makinesi, microtouch solo 8015 tıraş makinesi, micro touch solo şarjlı traş makinesi, micro touch solo şarjlı traş makinesi yorumları, micro touch solo şarjlı traş makinesi tüm vücut tıraş makinesi, micro touch max personal trimmer, micro touch max pilli tüy alma makinesi,

Yorum Gönder

0 Yorumlar