Bavul tarzı müzik kutusu takı saklama kutusu dönen balerin


Bavul tarzı müzik kutusu takı saklama kutusu dönen balerin kız çocuk oyuncakları hediye OCT998 için
Açıklama:
Özellikler:
1. Pil ihtiyacı yok:Sadece aşağıdaki saati elle bükün ve kapağı açın, "Elise için" zarif müzik verecektir.
2. Müzik çalarken, güzel balerinler dans edecek, canlı, çok ilginç.
3. Benzersiz tasarım: büyük bir kare makyaj aynası iç üst kapak, makyaj yaparken, harika müzik dinleme, neşeli bir ruh hali olacak.
4. Çok fonksiyonlu:Sadece bir müzik kutusu değil, aynı zamanda kızların küçük mücevherlerini veya küçük biblolarını tutabilir ve sıralayabilir ve bir ayna da sağlayabilir.
5. Müzik kutusu içinde kozmetik, mücevher ve diğer küçük öğeleri saklamak ve düzenlemek için kullanılabilecek bir saklama bölmesi ve bir mücevher kutusu var.
Özellikler:
Malzeme: plastik
Boyutu: 150*105*70mm
Not: gerçek renk farklı monitör ve ışık etkisi nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir.
Tipi: Clockwork tipi
Fonksiyon: Döner
Malzeme: Plastik-
Paket içerir:
1 x müzik kutusu




Yaratıcı bavul arabası müzik kutusu dönen bale kız yaratıcı takı saklama kutusu kız arkadaşı hediye çocuk oyuncak hediye kutusu
Renk rastgele tarafından gönderilecektir.

Paket içerir: 1 parça müzik kutusu

Ürün sürekli olarak yükseltilecek, görünüm ve renk değiştirilebilir, lütfen aldırmayın. Renk veya görünüm isteğiniz varsa sipariş vermeden önce bir göz atın.
Boyutu:11.0 × 7.0 × 16.0 cm




 

nakit ödeme,bavul tasarımlı balerinli müzik kutusu, bavul müzik kutusu, valiz müzik kutusu, bavul tasarımlı müzik kutusu, valiz müzik kutusu, bavul müzik kutusu,valiz şeklinde müzik kutusu, bavul şeklinde hediye kutusu, bavul tasarımlı balerinli müzik kutusu, bavul müzik kutusu, valiz müzik kutusu, bavul tasarımlı müzik kutusu, valiz müzik kutusu, bavul müzik kutusu, valiz şeklinde müzik kutusu, bavul şeklinde hediye kutusu, bavul şeklinde takı kutusu, hediyelik eşya müzik kutusu, eski balerinli müzik kutusu, balerinli müzik kutusu trendyol, çiçek sepeti bavul müzik kutusu, bavul şeklinde müzik kutusu, valiz şeklinde müzik kutusu, valiz müzik kutusu, bavul müzik kutusu, bavul şeklinde hoparlör, bavul şeklinde kutu, Dekoratif müzik kutusu, müzik kutusu çevirmeli, müzik kutusu satan yerler, ledli müzik kutusu, ipli müzik kutusu, müzik kutusu kurmalı, n11 müzik kutusu, tasarım müzik kutusu, müzik kutusu , en ucuz müzik kutusu, müzik, kutusu, bavul, tasarımlı, balerinli, dekoratif, valiz, bavul, şeklinde, hediye, eşya, takı, kutu, balerin, retro, bavul tasarımlı balerinli müzik kutusu, bavul müzik kutusu, valiz müzik kutusu, bavul tasarımlı müzik kutusu, valiz müzik kutusu, bavul müzik kutusu, valiz şeklinde müzik kutusu, bavul şeklinde hediye kutusu, bavul şeklinde takı kutusu, hediyelik eşya müzik kutusu

Yorum Gönder

0 Yorumlar