star projeksiyon led gece lambası



[Yetişkinler ve çocuklar için mükemmel bir hediye] Yumuşak ışık ve silikon malzeme, bebeklerin karanlıkta uyuması için uygundur.
Farklı projeksiyon lambaları sadece eğlence için değil, aynı zamanda bebekler için eğlenceli oyuncaklar olarak da uygundur.
Erkekler ve kızlar için yatak odası, başucu, ofis, emzirme, kreş ve doğum günü/Noel/Paskalya hediyeleri için çok uygundurlar.



Mini Yıldız Projektör USB LED Yıldızlı Gece Lambası Çocuklar için Yatak Odası ve Parti Lambası 360 Derece Dönen Eğlenceli Tatil Hediyesi


[Tabanlı çok fonksiyonlu çocuk gece lambası projektörü] Sıcak beyaz ışık/soğuk beyaz ışık yayan küçük bir başucu gece lambası olabilir ve bir düğmeye basılarak değiştirilebilir.
Gece ışığı modu açıkken bu düğmeyi basılı tutarsanız parlaklığı kısabilirsiniz.
Kaymaz sevimli bir tabanı var, istediğiniz açıda yatırabiliyorsunuz ve taban üzerinde aşağı yukarı kaydırabiliyorsunuz ki bu minikleriniz için çok ilginç.



[En iyi hediye] Yıldız şeklindeki gece lambası projektörümüz zarif desenlere ve parlak efektlere sahiptir ve arkadaşlarınız, çocuklarınız ve hatta kendiniz için bir hediye olarak kullanılabilir.
Sen ve onlar ilk görüşte aşık olacaksınız!




[3 projeksiyon filmi] Bu yıldızlı gökyüzü gece lambası projektörü 3 farklı temaya sahiptir: yıldızlı gökyüzü, UFO evreni, okyanus dünyası, gerektiğinde geçiş yapabilirsiniz, böylece ışık odanın duvarlarına ve tavanına yansıtılacaktır.
UFO evren filmi, çocukların genel astronomi bilimine olan merakını giderebilir ve yıldızlı gökyüzü size ve ailenize romantik ve rüya gibi bir atmosfer getirir.


[6 renk seçeneği ve kısılabilir işlev] Bu projektörde 3 renk ışık (beyaz, mavi, sıcak sarı) ve 3 renk karıştırma modu, beyaz-mavi-sıcak sarı-sıçrayan ışık-karışık ışık-gradyan ışığı vardır.
Lamba modu veya gece ışığı modu açıkken, parlaktan karanlığa ve ardından karanlıktan aydınlığa geçmek için kısmak için düğmeye uzun basabilirsiniz.


Adı: Projeksiyon gece lambası
Işık kaynağı: LED ışık kaynağı
Anahtar tipi: basma düğmesi
Güç kaynağı: USB eklentisi (veri kablosu dahil)
Voltaj: 5 (V)
Uygulanabilir tatiller: Noel, doğum günü, Sevgililer Günü, Çin Sevgililer Günü, aşk ifadesi, parti, dolunay, Cadılar Bayramı, Paskalya, gün, Noel dekorasyonu, Çocuk Bayramı, genel tatil
renk: yeşil/beyaz/pembe
malzeme: ABS + silikon
boyut:151x151x132mm

Paket içeriği:
1 x gece lambası
1 x USB kablosu
3 x film
1 x yastık
1 x Çince ve İngilizce kılavuzu
Sadece yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.
Not: Hafif çekim ve farklı görüntüler, resimdeki öğenin renginin gerçek olandan biraz farklı olmasına neden olabilir. İzin verilen ölçüm hatası +/- 1-3 cm'dir.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar