Medikal manikür pedikür yapması klasik aletlere nazaran çok daha kolay...

Medikal manikür pedikür yapması klasik aletlere nazaran çok daha kolay...
Evde manikür pedikürünüzü kolayca yapabilmek için ihtiyacınız olan tek şey aslında bu elektrikli manikür setlerinden biri. Tırnaklarınızı keser, törpüler, şekil verir ve parlatır, nasırları, derin nasırları ve tırnak derilerini de giderir.

TİKUCUZ marka elektrikli manikür pedikür setinin içinde 7 farklı başlığı var.
Fiyatı da 475 TL. Almak istersen burada.



Tırnaklarınızın Gören Herkes Tarafından Kıskanılması İçin Nasıl Bakım Yapmanız Gerektiğini Anlatıyoruz!
Evden çıkmıyoruz diye bakımsız olacak değiliz... 

"Bu içerikteki ürünler, Onedio editörleri tarafından seçilmiştir. Beğeneceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir."
Pilli manikür seti ile tırnaklarınızı düzeltirken ilk başta zorlanabilirsiniz. Ancak eliniz alıştıkça vazgeçilmeziniz olacak.
Pilli manikür seti ile tırnaklarınızı düzeltirken ilk başta zorlanabilirsiniz. Ancak eliniz alıştıkça vazgeçilmeziniz olacak.
Bakımlı tırnakların ilk durağı güzel bir manikür...


Eğer pandemi dolayısıyla salonlara da gidemiyorsanız bu uygun fiyatlı manikür setinden bir tane alıp kendi manikürünüzü yapmaya başlayabilirsiniz.

Görseldeki pilli manikür setinin indirimli fiyatı 106 TL, almak isteyenler için burada.

"ben bunca yıldır manikur pediküre boşuna para yagdirmisim ürünüm dun elime geçti kullandım bir kuaför salonunundan yeni çıkmışım gibi tertemiz oldu özellikle pandemi sürecinde ideal diyebilirim fakat aldıktan sonra kuaföre manikur pedikür için bir daha gitmeyeceksiniz."


Senin için seçtiğim diğer elektrikli manikür setleri de burada.

2. Ben pilli set istemem, yok mu normal eski tarz bir manikür seti derseniz de yıllarca güvenle kullanabileceğiniz bu seti alabilirsiniz.
Ben pilli set istemem, yok mu normal eski tarz bir manikür seti derseniz de yıllarca güvenle kullanabileceğiniz bu seti alabilirsiniz.
Fiyatı şu anda 300 TL yerine 160 TL.

Bu kadar para vermeye gerek var mı derseniz, bunu sadece evde manikür için almadığınızı hatırlatırım. Salonlara gitmeye başladığınızda da kendi setinizi yanınızda götürerek maksimum hijyen içerisinde manikürünüzü yaptırabilirsiniz. 

Almak istersen burada.

Senin için seçtiğim diğer manikür pedikür setleri de burada.


Evde kolay manikür ve pedikür yapmanızı sağlayacak ürünler

Tatil sezonunun açılmasıyla birlikte evde manikür ve pedikür yapmanız için birbirinden kullanışlı ürünler ile karşınızdayız.
Evde kolay manikür ve pedikür yapmanızı sağlayacak ürünler
Manikür ve Pedikür her kadının düzenli bakım rutinin bir parçasıdır. Hem zamandan, hem de paradan tasarruf etmek istiyorsanız, evde kendi manikür ve pedikürünüz için temel ekipmanlara ihtiyacınız var. Manikür ve Pedikür yaparken ihtiyaç duyacağınız ürünleri sizler için sıraladık. Üstelik güzellik merkezleri ve kuaför maliyetlerinin çok daha altında!

Elektrikli manikür/pedikür seti
7 adet yüksek kaliteli başlığı olan Profesyonel Tırnak Bakımı Seti tırnaklarınızı keser, törpüler, şekil verir parlatır, nasırları ve tırnak derilerini giderir. Bu profesyonel makine ile eski yöntemlerden kurtulabilirsiniz. Uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz Manikür Seti Tikucuz Prime fırsatlarıyla!

Profesyonel Tırnak Bakımı Setine BURADAN ulaşabilirsiniz.



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar