Tikucuz.com dan kapıda ödemeli olarak sipariş verip ürünü teslim almayanlar

Tikucuz.com dan kapıda ödemeli olarak sipariş verip ürünü teslim almayanlar
KAPIDA ÖDEMELİ SİPARİŞ VERİP ALMAYANLAR
Sevgili Müşterimiz,
Son zamanlarda kapıda ödemeli sipariş verip de kargosunu almayan müşterilerimizin sayısındaki artış bizi bu metni yazmaya mecbur bıraktı;

Artık kapıda ödemeli sipariş almaktan korkar olduk !!!
Kapıda ödemeli sipariş alan müşteri kargosunu takip etmiyor, Nasılsa para ödemedim diye kargom geri döner endişesi taşımıyor, Hatta en küstah şekilde kargoyu kapıda teslim almıyor ve neden teslim almadığını sorduğumuzda bu çok normalmiş gibi bir tavır takınıyor.

Hayır!  hiç de normal olmayan bu durum  tamamen hakka girmektir.
Bizler karşımızda  kimin  olduğunu bilmeden  söze güvenerek  kapıda ödemeli kargo yapıyoruz.
Bir sipariş ister peşin ödensin, isterse kapıda; satılan her ürün müşterisi için depocularımız tarafından itina ile paketlenmektedir. Dolayısıyla her kargo için iş gücü, zaman ve ambalaj harcanmaktadır.  Kargo firması bir bedel karşılığında bu paketi bizden alarak sizlere ulaştırmaktadır. Kapıda teslim alınmayan paket ise ikinci bir bedel daha eklenerek bize geri getirilmektedir.

Kapıda ödemeli Siparişi Almayan müşteriler yüzünden;
durduk yere, hem malımız yollarda rezil olmakta belki de kırılmakta, siparişi işleyen den tutunda, bu kargoyu paketleyen ve kargoyu dağıtıma çıkaran kargo görevlisine varana kadar  her ne kadar  insan varsa hepsine  gereksiz iş yükü  oluşturulmakta  ve firmamıza boştan yere kargo ücretleri ödetilmektedir.
Şu an bu yazıyı okuyan kişi olarak kapıda ödemeli sipariş verecekseniz lütfen kendinize yapılmasını istemediğiniz bu haksızlığı  bizlere yapmayın. Kargonuzun sorumluluğunu almayacaksanız  ve takip etmeyecekseniz Lütfen sipariş vermeyin ve bizi en azından zarara sokmayın.
Maalesef kapıda ödeme ile aldığımız siparişler tüm siparişlerin %30 unu oluşturduğu halde   ticaretimizden kapıda ödeme seçeneğini  kaldırmak  durumunda bırakıldık. Gerçekten verdiği siparişin kapıda ödemesini yaparak alan müşterilerimizden bizi anlamalarını rica ederiz. 
Kapıda ödemeyi tercih etme sebebiniz, bizi tanımayışınız mı ? tanışalım o halde, Ankara da 11 yıldır  Tarihi Suluhan Çarşısında  ve 2 yıldır da Cepa avm de mağazamızla hizmet veriyoruz.  Mağazalarımız Elini kolunu sallayarak mağaza açılamayacak yerlerde  hepsinin  sabit telefonları iletişim bilgilerimizde yer alıyor. Türkiye genelinde bir çok ilde halk eğitim merkezine  ve devlet kuruluşlarına malzeme tedarik ediyoruz,  hangi ilde olduğunuzu söyleyin yeterki  size istediğiniz referansları verelim.
Havale de ücret kesintisi mi oluyor? Finansbank Atm den bize ücret kesintisi olmadan ödeme yapabilirsiniz, hem kapıda ödeme de kargo firması sizlerden  9 tl komisyon almaktaydı. 

Hem Kredi kartı ya da bankamatik kartı  kullanmıyorsunuz ve hem de  evden çıkamıyor musunuz?
Bir yakınınızın kredi kartıyla web sitemizden alışveriş yapabilir, kartın sahibine ödemesini nakit verebilirsiniz. 



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar