Şarjlı Sakal Tıraş Makinesi Bryom RD-9001


Şarjlı Sakal Tıraş Makinesi Bryom RD-9001
Şarjlı Tıraş ürünlerimiz ergonomik yapisi ve harika tasarimi sayesinde kolay kavranir ve kayma yapmaz!!!
Oynar başlıklı bıçağı sayesinde traş esnasında uzun kalan sakalları daha etkin bir şekilde kesmektedir. Bıçakları çelik barlar arkasına hapsedildiği için yüzünüde tahriş yapmaz aynı bölge ye uzun süre uygulanabilir ve kalasik traş alışkanlığında yaşanılan kızarma, yanma ve kesilme gibi unsurların tamamiyle önüne geçilmiş olur.
Günlük traş alışkanlığınızı değiştirecek, her gün eziyete dönen traş olmak artık daha keyifli bir hal alacak.Tıraş makinesinin temizlenmesi de bir o kadar kolaydır.Yapmanız gereken başlığı çıkartıp suya tutmak.
Bu şekilde diğer traş bıçakları gibi temizleme derdi bulunmaz daha hijyeniktir. Ayrıca tıraş bıçakların uzun ömürlü olması bütçenize katkı sağlacaktır.
Tıraş makinesinin arka kısmında bulunan düzeltme bıçağı ile Assimetrik ,düzgün olmayan noktalara rahat bir şekilde müdahele olanağı sağlanacaktır.
Şık taşıma kutusunda gönderilecek olan şarjlı traş makinesini tatilde, seyahatlerinde, yanınızda götürebilir yada çantanızdan eksik etmeyeceğiniz bir alışkanlık haline dönüşebilir.

Sakal Traş Makinesi Özellikler :
Güçlü ve keskin bıçaklar sayesinde pürüzsüz tıraş
Sırt kısmında bulunan düzeltme makinesi ile favorilerinizi ya da biyiklarinizi düzeltebilirsiniz.

Teknik özellikler :
Şarj özelliği sayesinde kablo vss.. dertlerinden kurtulursunuz
Tıraş makinesinin 12 saat şarj süresi mevcuttur.AC220 V, 50 Hz
25 dakika kesintisiz tıraş sağlar.





 

tıraş makinesi,şarjlı sakal traş makinesi, şarjlı saç sakal traş makinesi, şarjlı sakal traş makineleri, şarjlı traş makinesi saç sakal ense bıyık,şarjlı traş makinesi sakal, Arama Kelimeleri (Kemei 100-240V Bryom RD-9001 Dearling RD-6009 Kemei Deri Kılıf 240V 3D) deri, çantalı, şarjlı, sakal, tıraş, makinesi, seyehat, tipi, usb, şarj, ıslak, kuru, su geçirmez, o, sakal, ense, bıyık, traş, makinası, şarjlı sakal traş makinesi, şarjlı saç sakal traş makinesi, şarjlı sakal traş makineleri, şarjlı traş makinesi saç sakal ense bıyık

Yorum Gönder

0 Yorumlar