vantuzlu spor aleti mekik çekme aleti





Ev fitness ekipmanları küçük bir alanı kaplar ve kullanımı kolaydır.
Büyütülmüş ve kalınlaşmış vantuz daha güçlü emiş sahiptir ve kullanımı dayanıklıdır.
Karın egzersizi yapmayı kolaylaştırır.

1. Kullanmadan önce lütfen zemini temizleyin. Vantuz düğmesine basın sabitleyin
2. İstediğiniz uygun pozisyonu bulmak için köpük yüksekliğini ayarlayın.
3. Köpüğü iki ayakla bağlayın ve egzersiz yapmaya başlayın.


Mekik Aleti
Mekik aleti, karın kaslarını sıkılaştırmak mevzu bahis olduğunda herkesin aklına ilk gelen hareket mekik hareketidir. Alışkın olmayanlar için ilk etapta biraz zorlayıcı bir hareket olsa da, etkileri en kısa sürede hissedilebilen, oldukça faydalı ve etkili bir egzersiz türü olan mekik, doğru yapıldığında amacına ulaşır ve hareketten fayda sağlanır.

Mekik hareketi genellikle herhangi bir alet kullanmadan yapılır ama bunun için özel tasarlanan aletler de yok değildir. Mekik çekme aleti denilen alet yardımıyla, aletin kollarından destek alınarak daha seri ve çok sayıda mekik çekmek mümkün olabilmektedir.
Piyasada çok farklı ebatlarda ve formlarda mekik çekme aleti bulunmaktadır. Fiyatları da aletin markası, ebatları ve fonksiyonlarına göre değişiklik gösterir. Eğer karın ve bel bölgenizdeki kasları çalıştırmak istiyorsanız ve bunu bir aletten yardım alarak yapmak istiyorsanız mekik çekme aleti kullanabilirsiniz.
 
Spor malzemeleri satan mağazalardan yahut internet ortamından temin edebileceğiniz mekik çekme aletleri sayesinde karın kaslarınızı istediğiniz sertlik ve forma getirebilirsiniz.
Mekik aleti fiyatları 70 ila 200 TL arasında değişen bir çeşitliliğe sahiptir. Bu biraz da sizin nasıl bir alet istediğinize bağlıdır. Dolayısıyla fiyat aralığını kendiniz belirleyebilirsiniz.

Mekik aleti kullananlar azimli ve sürekli bir çalışmayla belli bir süre içinde sert ve sıkı kaslardan oluşan bir karın bölgesine sahip olabildiklerini söylüyor.  Ama mekik çekme aletini aldıktan ve bir-iki kez kullandıktan sonra hevesi geçerek bir kenara atanlar da çoğunlukta. Böyle bir durumda sertleşmeyen karın kaslarınızdan kullanmadığınız mekik çekme aletini sorumlu tutamazsınız.
Mekik kadar ters mekik hareketi de karın kasları için oldukça faydalıdır. Bunun için tasarlanmış ters mekik aleti de işinize yarayabilir. Karın kaslarının her yönden ve daha koordineli çalışabilmesi adına ters mekik aleti oldukça fonksiyoneldir.


Hem vücut geliştirmecilerin, hem fitness yapanların hem de yumuşayan ve sarkan karın kaslarını toparlamak isteyenlerin çok fazla rağbet ettiği aletlerden olan mekik çekme aleti ve ters mekik aleti istikrarlı bir kullanımla istenilen amaca ulaştırır.
Mekik çekme aletini doğru kullanmak da oldukça önemlidir. Böylelikle hem kasları zorlayarak sakatlanma riski önlenmiş olur hem de hareketler doğru sonuçlara hizmet ederek istenileni vermiş olur.


Mekik Çekme Spor Aleti
1. Ev fitness ekipmanları küçük bir alanı kaplar ve kullanımı kolaydır.
2. Büyütülmüş ve kalınlaşmış vantuz daha güçlü emiş sahiptir ve kullanımı dayanıklıdır.
3. Karın egzersizi yapmayı kolaylaştırır.

1. Kullanmadan önce lütfen zemini temizleyin. Vantuz düğmesine basın sabitleyin
2. İstediğiniz uygun pozisyonu bulmak için köpük yüksekliğini ayarlayın.
3. Köpüğü iki ayakla bağlayın ve egzersiz yapmaya başlayın.






 

Yorum Gönder

0 Yorumlar