Detoks Bandı İşe Yarar mı?

Detoks Bandı İşe Yarar mı?
Detoks bandının iş yarayıp yaramadığı konusunda kesin bilimsel ispatlar henüz yoktur. Fakat detoks bandını kullanıp işe yaradığını söyleyenler de çoktur.

Hiç Bağırsak Detoksu Yaptınız Mı?
Bağırsak detoksu ile beraber hem metabolizmanızı hızlandırın hemde kilo verme hızınızdaki değişimi hızlı bir şekilde...

Detoks bantlarının kullanımı diğer detoks yöntemlerinden daha kolay ve zahmetsizdir. Yatarken ayakları iyice temizledikten sonra ayak tabanına yapıştırılır. Çıkmasın diye çorap giyilebilir. Sabaha kadar çıkarılmaz. Banttaki kahverengi kısım açık renge kavuşuncaya kadar düzenli olarak kullanılır. Kahverengi kısım ne kadar koyuysa vücutta o kadar zararlı bileşen ve toksin var demektir. Kullandıkça kahverengilikler azalır.

Detoks Bandı Faydaları Nelerdir?
Detoks bandı kullanıcılarının yorumlarına ve bantları üretenlerin açıkladıklarına göre etkileri şu şekilde sıralanabilir:

Kilo vermeyi kolaylaştırır, vücuttan ödem atılmasına yardımcı olur ve metabolizmayı hızlandırır.
Vücudu arındırarak dokuların daha iyi beslenmesine yardımcı olur. Böylece cilt sorunlarının çözümüne etki eder. Siyah nokta ve sivilce problemlerini çözmede yardımcı olur.
Bağışıklık sistemini güçlendirerek kolay kolay hastalanmamayı sağlar.
Sebepsiz baş ağrılarını ve eklem ağrılarını dindirmeye yardımcı olur.
Zayıflatan Detoks Programları ile 1 Haftada Gözle Görülür Fark
Detoks programları içerisinde size uygun olanını bulmak ve hazırlamak için...

Hava kirliliğine veya çalıştığı ortamda sağlıksız maddelere maruz kalanların arınmasına etki eder.
Detoks bantlarının etkileri genel olarak böyle sıralansa da kesin bir kanıya varmak güçtür. Çünkü henüz bilimsel olarak kanıtlanmış bir etkisi yoktur.
Ayak Detoks Bandı Psikolojik Etkisi
Detoks bantları satan firmaların açıklamalarına göre stres ile başa çıkmada ayak bantları yardımcı olur. Depresyon, anksiyete gibi sorunları çözmeye katkı sunar. Gergin ruh halinden kurtularak, canlı, enerjik ve dingin hissettirir. Uyku düzensizliği, uykusuzluk veya yorgun uyanma gibi problemleri çözer ve kaliteli bir uyku sağlar. Fakat şunu da söylemek gerekir ki bu etkiler henüz kanıtlanmamıştır.




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar