3 in 1 Usbli Şarjlı Epilasyon Aleti Epilatör Makinesi

3 in 1 Usbli Şarjlı Epilasyon Aleti Epilatör Makinesi
3 in 1 Epilasyon Aleti Usbli Şarjlı 3 Değişen Başlıklı Epilatör Makinesi
1 Epilatör Başlığı
2 Törpü Başlığı
3 Traş Başlığı
Epilasyon başlığı ve tıraş başlığı: İstenmeyen saçları kollardan, bacaklardan, koltuk altlarından, bikiniden ve diğer hassas alanlardan kolayca ve etkili bir şekilde çıkarmanıza yardımcı olur.
3 Değişen Başlıklı Epilatör Makinesi; 360 derece silindir spin, kalın ölü deri kaldırmak, nasır, çatlamış kutikül hızlı ve güvenli bir şekilde.
3 IN 1: epilatör + tıraş makinesi + nasır sökücü için uygun yüz, dudaklar, koltukaltı, bikini alan, bacaklar, el, peeling ayak. Göğüs geri saç tıraş
Serbest bırakma düğmesi tasarımı: düğmeye yavaşça basın, kafa otomatik olarak kafadan ayrılır, kafayı değiştirmek için uygundur.
Rahat kullanım için ergonomik tasarım.

Güç kaynağı modu: USB
Güç modu: elektrik
Model: V-713
Epilasyon Alanı: Tüm vücut, Yüz, Bikini, Koltuk Altı, Bacak, Özel Bölgeler

Paket İçeriği:
1 Adet 3 in 1 Usbli Şarjlı Epilasyon Aleti Epilatör Makinesi
1 Adet Epilatör Başlık
1 Adet Traş Başlık
1 Adet Törpü Başlığı
1 Adet Usb Şarj Kablosu
1 Adet Temizleme Fırçası
1 Adet Kullanım Klavuzu










 

dearling rf-3033 3 in 1 epilasyon aleti, akakçe epilasyon aleti, epilasyon aleti 2 başlıklı, epilasyon aleti çift başlıklı, ev epilasyon aleti,, en ucuz epilatör, indirimli epilasyon aleti, n 11 epilasyon aleti, 2 başlıklı epilasyon aleti, epilasyon,depilasyon,epilasyon aleti,epilasyon aleti bikini bölgesi,epilasyon aleti çift başlıklı,epilatör,epilasyon aleti cımbızlı,epilatör fiyatları,epilatör makinesi fiyatları,

Yorum Gönder

0 Yorumlar