Mıknatıslı Bloklar

Manyetik Lego Seti Zeka Geliştirici Mıknatıslı Puzzle
Uygun 37 Parça Manyetik Lego Seti
37 Parça Manyetik Lego Seti

Amerika ve Avrupa''da Her Yaştan Herkesin Elinde Olan Mıknatıslı Lego Şimdi Türkiye''de!
Beyin Jimlastiği Yapmanın En Keyifli Ve Eğlenceli Yolu!
Manyetik Legoların güçlü çekim gücü sayesinde hayal ettiğiniz tüm yapıları gerçeğe dönüştürün!
Fizik prensiplerine dayalı bu muazzam oyun, Amerika ve Avrupa?da milyonlarca evin vazgeçilmezi halinde!
Okullarda bile fizik prensiplerini anlatmak için kullanılan bu mükemmel oyun, elinizden bırakamayacağınız bir oyun olacak.

Ürün Özellikleri:
- Kolayca takip çıkarabileceğiniz manyetik özelliğe sahiptir.
- Toplam 37 parçadan oluşmaktadır.
- Çelik küreler ve manyetik çubukları kullanarak sonsuz şekiller yapabilirsiniz.
- Çubuklar 4 farklı renktedir.
- Yapması kolay ve eğlencelidir.

Lego Renkleri:
- Sarı
- Yeşil
- Kırmızı
- Mavi

Nasıl Kullanılır:
- Küreyi çubuğa yaklaştırdığınızda kürenin direkt çubuğa yapıştığını göreceksiniz.
- Bu şekilde devam ederek her yaştan herkes hayal gücü ile inanılmaz şekiller oluşturabilir.
- Çelik Küreler ve Manyetik Çubuklar ile Harikalar Yaratın!
- 3 yaşından itibaren herkesin oynayabileceği bu oyunda, küreleri ve çubukları kullanarak sonsuz şekiller yapabilirsiniz. Bu ürün 2 ana parçadan oluşuyor. Nikel kaplı çelik küreler ve içerisinde sabit bir mıknatıs sistemi olan plastik kaplı çubuklar. Küreyi çubuğa yaklaştırdığınızda kürenin direkt çubuğa yapıştığını göreceksiniz. Bu şekilde devam ederek her yaştan herkes hayal gücü ile inanılmaz şekiller oluşturabilir.
- Çocuklar meydana getirdikleri figürler ile hem el becerilerini geliştirecek hem de saatlerce oynayabilecekler. Tabii ki sadece bununla sınırlı kalmayarak farklı tasarımları da yapabilecekler. Böylece hayal güçlerini kullanmış, zekalarını geliştirmiş olacaklardır.
- Bu ür��n şekiller dizayn etmek için üretilmiş orta düzey bir manyetik zeka oyunudur. El ve zeka gelişiminde yardımcı olmakla birlikte keyifli oyun zamanlarını da beraberinde getirir. Toplam 37 parçadan oluşmaktadır. Bu ürün kolayca takip çıkarabileceğiniz manyetik özelliğe sahiptir. Bu özelliği ile ustaca kurulmuş dev yapılarda oldukça sağlam bir özellik sergiler.
- 1 Adet 37 Parça Manyetik Lego Seti
Cinsiyet Erkek Çocuk, Kız Çocuk
Karakter / Tema Manyetik Bloklar
Parça Sayısı 37
Yaş Aralığı 2 - 4 Yaş, 5 - 7 Yaş




 

Bornimago moli 320 Manyetik Lego, Mıknatıslı Bloklar, Manyetik Lego Seti 37 Parça, Manyetik Lego, Manyetik Lego Fiyatları, 3D Manyetik Lego, Manyetik Lego Mıknatıslı, Manyetik Lego Seti 74 Parça, Manyetik Lego, Manyetik Lego Seti 37 Parça, Manyetik Lego Seti 157 Parça, 3D Manyetik Lego, Manyetik Lego Seti 74 Parça,, Bornimago moli 320 Manyetik Lego, Manyetik Lego Mıknatıslı,, Manyetik Lego Seti Zeka geliştirici Mıknatıslı Puzzle, manyetik lego seti 37 parça, manyetik lego seti 74 parça, manyetik lego seti zeka geliştirici mıknatıslı puzzle, manyetik lego seti 157 parça,, manyetik lego seti en ucuz, manyetik lego seti gittigidiyor, manyetik lego seti trendyol, manyetik lego seti aliexpress, manyetik lego fiyatları, manyetik lego, mıknatıslı lego seti, manyetik lego seti fiyatları, geomag manyetik lego seti, gittigidiyor manyetik lego seti, manyetik lego seti hepsiburada, manyetik lego seti kaliteli, manyetik lego seti mıknatıslı zeka geliştirici puzzle, manyetik mıknatıslı lego seti en ucuz, miknatisli lego seti manyetik oyuncak, manyetik lego oyuncak seti, manyetik lego seti 111 parça, manyetik lego seti 555 parça, 222 parça manyetik lego seti, 108 parça manyetik lego seti,

Yorum Gönder

0 Yorumlar