Kulak Burun Kıl Alma Makinesi Sakal Traş Makinası Yüz Traş Aleti



Her Bütçeye Uygun En İyi Kulak ve Burun Kılı Alma Makineleri
Her bütçeye uygun olabilecek farklı özelliklerde en iyi kulak ve burun kılı alma makinelerini sizler için inceledik.
Burun ve kulak kılları, görüntü olarak rahatsız edici olsa da vücutta çok önemli bir amaca hizmet ederler. Burun ve kulaktaki kıllar, burun ve kulak yolundan vücuda giren kir ve bakteri gibi yabancı partikülleri veya birikintileri yakalayarak bir hastalığa veya hastalıklara yakalanmayı önlerler. Ayrıca burun kılları, soluduğumuz havadaki nemi korumaya ve mukusu filtrelemeye yardımcı olur. Fakat yaş almayla birlikte kulak ve burundaki kıllar da uzadığı için bazı durumlarda temizlenmeye ihtiyaç duyulur. Küçük bir makas yardımı veya cımbız ile kulak ve burundaki kılları kısaltabilir veya alabilirsiniz, ancak bu alanda kullanılmak için tasarlanmış düzeltici makineleri kullanmak her zaman daha güvenlidir. Her bütçeye uygun olabilecek farklı özelliklerde en iyi kulak ve burun kılı alma makineleri listemizi sizler için hazırladık. İşte en iyi kulak ve burun kılı alma makineleri…







Kulak ve burun kılı alma cihazları alırken nelere dikkat edilmelidir?

Kişisel hijyen için kulak ve burun kılı alma makineleri kullanmak, göze hoş görünmeyen kulak ve burun kıllarının kulak ve burnun dışından görünmemesini sağlamanın en kolay yollarından birisidir. Fakat her yeni ürün alınırken dikkat edilmesi gerekenler olduğu gibi kulak ve burun kılı alma cihazları alırken de dikkat etmeniz gereken birkaç nokta vardır. Bunlardan belki de en önemlisi, ürünün boyutu ve sunduğu konfordur. Seyahatlerde yanınızda taşımayacak bile olsanız kulak ve burun kılı alma makinesinin çok büyük olması ve elinizle rahatça kavrayamamanız zamanla sizi rahatsız edecektir. Ayrıca ürünün küçük olması, kullanılmadığı zamanlarda dolapta beklerken daha az yer kaplamasına sebep olduğu için yerden tasarruf etmenize yardımcı olur. Bu yüzden çoğu ürün, elinizle rahatça tutabileceğiniz boyutlarda tasarlanmıştır. Kulak ve burun kılı alma özelliklerinin dışında saç, sakal, bıyık alma veya düzenleme özellikleri de olsun istiyorsanız, alacağınız ürünün daha fazla aksesuara ve çalışma fonksiyonuna sahip olmasına özen gösterin. Göz önünde bulundurmanız gereken en önemli şeylerden bir diğeri ise cihazın temizliğinin ne kadar kolay olduğudur. Bazı makineler su geçirmez özelliğine sahiptirler ve suyla birlikte kolayca yıkanıp temizlenebilirler. Ancak bazı kulak ve burun kılı alma makineleri bu özelliğe sahip olmadığından makinelerin temizlenmesi biraz daha zor ve zahmetli olabilir.

Multi Mini Burun Kulak Kılı Alma Makinesi

Dairesel kesim sistemiyle güvenli ve hızlı bir şekilde kulak ve burun kıllarını kesmeye yardımcı olan BaByliss Multi Mini, bir adet pille çalışmaktadır. Minimal tasarımı sayesinde kullanımı ve seyahatlerde taşınması çok rahat olan ürün, iki adet çıkarılabilir ve yıkanabilir başlığa sahiptir. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumu: Çift başlıklı yuvarlak ve yandan kesicisi olan, güzel ve çok pratik bir urun. Hızlı kesim yapıyor. Tek AA pil ile çalışıyor. Tavsiye olunur.

3 Touch Burun Kulak Kaş Kılı Temizleme Makinesi

Üç farklı yıkanabilir başlığa, temizleme fırçasına ve kaş kesip şekillendirme yapan başlığa sahip olan Fakir 3 Touch kulak ve burun kılı alma makinesi, kolay ve pratik kullanım sunar. Paslanmaz çelik kullanılarak üretilen başlıklara sahip olan ürün, uzun yıllar rahatça kullanabilmeniz için tasarlanmıştır ve suyla yıkanıp temizlenme özelliğine sahiptir. Pil ile çalışan makine, 30-40 dakika arası aralıksız bir şekilde çalışabilir. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumu: Ürün güzel. Aldığım firma biraz özensizdi. Ürünün paketinde yırtıklar vardı. Ama ürün eksiksiz tam çalışıyor vaziyette. 2 aydır kullanıyorum. Beğendim.



3-in-1 Burun Kulak Kaş Kılı Kesme Makinesi

Detaylandırma yapmak, kaşları düzeltmek, burun ve kulak kıllarını almak amacıyla kullanımı kolay bir cihaz arayanlar için tasarlanmış olan Wahl 3-in-1, tam bir fiyat performans ürünüdür. Paslanmaz çelik kesim sistemi kulak ve burundaki istenmeyen kılları çekmeden kolayca alır. Ayrıca kaş düzenleme aksesuarına da sahip olan ürünle kaşlarınıza şekil vermenize yardımcı olur. Kullanımı son derece kolay olan Wahl kulak ve burun kılı alma makinesi, kompakt ve hafif yapılıdır. Ürünle gelen aksesuarlar paslanmaz çelikten üretildiği için su ile yıkanabilirler. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.



Nano Series Burun Kulak Kılı Kesme Makinesi

Remington Nano Serisi Burun ve Kulak Tüy Kesme Makinesi, istenmeyen tüylerden kurtulmak için ideal bir üründür. Antimikrobik Nano Gümüş gövde ve Active BladeClean Sistemi, bakterilere dayanarak büyümelerini engeller ve hijyenik olarak bakımı kolaylaştırır. Konfor Ucu teknolojisi ile donatılmış çift taraflı bıçakları, her bölgedeki tüye kolayca ulaşmak ve keskinlikle kesmek için tasarlanırken, döner başlıklı düzeltme başlığı, mükemmel görünüme ulaşmanız için harcanan eforu azaltarak daha kolay bir kişisel bakım sağlar. Pil ile çalışan ürün, su geçirmez özelliği sayesinde yıkanabilir. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.



Burun ve Kulak Kılı Temizleme Makinesi

Devrim niteliğindeki PrecisionTrim teknolojisi ile güvenli, rahat ve verimli kıl alma deneyimi sunan Philips kulak ve burun kıl alma makinesi, güçlü ve çift taraflı kesme aksesuarı sayesinde hızlı ve derinlemesine epilasyon sağlar. Kesme aksesuarının optimum açısı, kulak, burun ve kaşlarda ulaşılması zor olan kılların bile alınmasına yardımcı olur. Pil ile çalışan ürünün burun ve kulak kılı alma aksesuarı ve 2 adet kaş tarağı suyla yıkanabilme özelliğine sahiptir. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.



Burun Kulak Kaş Kılı Kesme Makinesi

Burun ve kulak bölgesindeki istenmeyen kılların alımı ve sakal ve kaşların şekillendirilmesi gibi özelliklere sahip olan Panasonic kulak ve burun kıl alma makinesi, çift kenarlı bıçak sistemi ile her yere ulaşır. Fanlı emme mekanizması ile hijyenik bir temizlik sağlayan ürün, su geçirmez özelliğine sahiptir ve her kullanımdan sonra su ile kolayca temizlenebilir. Ürünü incelemek ve satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Kullanıcı Yorumu: Pratik kullanışlı. Pili şarj edilebilen versiyonu daha iyi olabilir. Özellikle Kargo şirketi DHL ve Amazona teşekkürler.


Burun ve Kulak Kılı Alma Makinesi
- Döner sistem microcut kesme sistemi. - Ergonomik gövde. Güçlü motor. - Kulak ve burun kılları için titanyum kaplama bıçak. - Tüm cilt tiplerine uygun.
Döner sistem microcut kesme sistemi.

Paslanmaz çelik.

Ergonomik gövde.

Güçlü motor.

Döner başlık.

Kulak ve burun kılları için titanyum kaplama bıçak.

Tüm cilt tiplerine uygun.


























 

Yorum Gönder

0 Yorumlar