boyun masaj aleti tavsiye



Fazla mesai, tonlarca stres, fiziksel aktivite eksikliği, ev işleri tanıdık geliyor mu?
Bu Elektrikli Darbeli Sırt ve Boyun Masajı, kas gerginliğini ve servikal yorgunluğu azaltan elektrikli bir darbe masajıdır.
Cihaz düzene tasarımına sahiptir ve U şekli, insan boyun servikaline uygun olarak benimsenmiştir.
Çalışma ortamının stresi tetikleyebileceğini ve bunun da baş ağrısı, boyun ağrısı, tekrarlayan migren, boyun tutulması ve uyku bozukluklarını tetikleyebileceğini biliyor muydunuz?


Yerleşik mıknatıslar, insan akupunktur noktalarına masaj yaparak genel olarak stresli kas dokularına ve sinir sistemine fayda sağlar. Bu tür manyetik terapi stresi azaltır ve yaşamdaki dengeyi bulmaya yardımcı olur. Elektrik darbesiyle gerçekleştirilen mekanik hareket, sinir akupunktur noktasını uyarır.
Ayrıca 3D akıllı uyum teknolojisi sayesinde herkes elektrotları kendi boynuna göre kolayca ayarlayabilir. Elektrot yama, geleneksel Çin tıbbı masajında ??çok sayıda tekniğin kullanılmasını sağlar. Bu nedenle, masaj cihazı, örneğin boyun, sırt, bacak ve bel vb. Gibi vücudun birden fazla bölümünde kullanılabilir.


ergonomi. U şeklini benimseyen masaj, insan boyun servikalinin düzene ve halka tipi tasarımına uygundur. Dahası, boyun askısı 160°'ye ayarlanabilir, serbestçe ayarlayabilirsiniz.
6 mod aktarılabilir ve 10 çeşit yoğunluk ayarlanabilir. İhtiyacınıza göre herhangi bir modu veya yoğunluğu seçebilirsiniz.
Manyetik etki. Dahili manyetik, sinir sistemini dengeleyebilen, oksijen kaynağını, mikro döngüyü ve doku hücrelerinin beslenme durumunu iyileştirebilen insan akupunktur noktasına masaj yapabilir.
Elektrikli darbe masajı. Metabolizmayı teşvik etmek, kasları gevşetmek ve ağrıyı ortadan kaldırmak için tekrar tekrar sinir akupunktur noktasını uyarabilir.
3D akıllı uyum teknolojisi. Elektrodu boyun kıvrımınıza göre kolayca ayarlayabilirsiniz.
Elektrot yaması. Geleneksel Çin tıbbında çeşitli masaj tekniklerini birleştirerek kan dolaşımını teşvik eder, masaj kapsamını daha geniş bir alana yaymaktadır.
Masaj, tüm vücut için geçerli olan boyun, sırt, bacak ve bel vb.


Tür: Elektrikli Boyun Masajı
Malzeme: ABS + silikon + paslanmaz çelik + manyetik
Miktar: 1 adet
Beyaz renk
Güç: 3V 30mA
Masaj Modu: (1) rahat masaj modu; (2) çukurluğu modu; (3) kazıma modu; (4) çekiçleme modu; (5) akupunktur modu; (6) masaj modu.
Pil tipi: 2 x AAA pil (Dahil değildir)
Darbe frekansı: 0Hz~1000Hz
Ağırlık: 0.346kg/12.2oz

Paket dahil:
1 x Boyun Masajı
1 x Elektrot Kablosu
2 x Elektrot Pedleri


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar