Karın Mekik Aleti

SIT UP ASSISTANT HOME 
Zemin için bu mekik ayak çubuğu esas olarak üç parçadan oluşur, Ana gövde, yüksek mukavemetli, yüksek sertlikte ve parlak yüzeyli soğuk haddelenmiş çeliktir. ikinci kısım, yüksek yoğunluklu elastik köpük, ayağınızı ağrıdan daha iyi koruyabilir. En önemli alt kısım, güçlü emiş ve stabiliteye sahip 14,8 cm büyük emişli kauçuk şasidir.
  Sağlıklı doğal malzeme, kalınlaştırılmış silikon enayi benimseyin. Enayi çapı 8,7 cm ve güçlü emiş, daha güvenli ve kararlı.
Sit-Up Asistanı Ev Cihazı, herhangi bir alete ihtiyaç duymadan ev kurulumu için çok kolaydır, 13 cm'lik bir alt emici ile, sadece kuru ve temiz bir düz zemin bulmak için oturma çubuğunu yere koyun, aşağı çekin. kilit. Son olarak, vites konumunu ayarlayın.
Dört vites ayarlanabilir, tüm aile fitness ekipmanını kullanabilir, sadece vites konumunu ayarlamanız gerekir.
İşlev: Bel ve Karın Egzersizi
Uygulama: Taşınabilir Mekik Makinesi







 

Koçtaş mekik Aletleri, Karın Mekik Aleti, En iyi Mekik Aleti, Mekik Sehpası, Ab Shaper Mekik Aleti, Sırt Destekli Mekik Aleti, mekik aleti , gittigidiyor, Decathlon Mekik Aleti, kolay mekik çekme aleti, en kolay mekik aleti, en iyi mekik aleti, lastikli mekik aleti, mekik aleti fiyatları, evde mekik aleti, mekik aleti fiyatı, en etkili mekik aleti, profesyonel mekik aleti, mekik çekme aleti, en iyi mekik çekme aleti, mekik çekme aleti fiyatları, evde mekik çekme aleti, otomatik mekik çekme aleti, mekik çekme aletleri, kolay mekik çekme, lastikli mekik çekme aleti, kolay mekik aleti, ikinci el mekik çekme aleti,

Yorum Gönder

0 Yorumlar