3d metal Yüz Masaj Aleti nasıl kullanılır


3D Microcurrents için yüz masaj rulosu yüz silindir cilt bakımı guaj kazıyıcı yüz vücut zayıflama yüz germe Ems güzellik
1. [mikro akım masajı]
Silindir masajı yoluyla cilde teslim edilen mikro akımlar üretmek için ışığı emer, yüz kas egzersizini teşvik eder, kas elastikiyetini geri yükler ve cildi sıkılaştırır.
2. [birlikte kullanın]
Bir yüz maskesi kullanmak daha etkili bir şekilde nem ve besinleri yenileyebilir; Bir krem kullanarak suya kilitlenebilir ve daha önemli bir nemlendirici; Besinleri daha etkili bir şekilde emmek için bir özü kullanın. Her damla özü boşa gitmeyecek ve cilt bakım ürünleri daha iyi emilebilir.
3.【Multifunction】
Cilt masaj aleti vücut bakımı, yüz bakımı, bel bakımı, omuz bakımı ve bacak bakımı için uygundur. Çizgileri sıkın ve seksi eğriler oluşturun. Sap akupunktur noktalarına basarak meridyenleri temizleyebilir.
4. [sağlık]
Kan dolaşımını artırın ve lenfatik drenajı artırın.
5. [kullanım frekansı]
Kullanmaya başladığınızda, bir seferde üç dakika, günde üç kez takip edin ve ardından cilt masajı zamanına göre ayarlayın (artırın veya azaltın)





 

3d yüz masaj aleti kullananlar 3d yüz masaj aleti kullanımı 3d yüz masaj aleti kullananlar kadınlar kulübü 3d yüz masaj aleti faydaları 3d yüz masaj aleti fiyatları 3d metal yüz masaj aleti 3d metal yüz masaj aleti nasıl kullanılır eklips 3d yüz masaj aleti eklips 3d metal yüz masaj aleti eklips 3d metal yüz masaj aleti kullananlar eklips 3d metal yüz masaj aleti yorum eklips 3d metal yüz masaj aleti yorumları en iyi yüz masaj aleti naturalove 3d yüz masaj aleti kullananlar naturalove 3d metal yüz masaj aleti metal yüz masaj aleti eklips 3d metal yüz masaj aleti süslü trendyol 3d yüz masaj aleti yoyoso 3d yüz masaj aleti

Yorum Gönder

0 Yorumlar