ben silme kalemi kullananlar

Iz Yara Leke Ben Çil Akne Dövme Siğil Çıkarma Silme Temizleme Makinesi Plasma Plexr Pen Çatlak Selülit Kırışıklık Giderme Plazma Cihazı
XPREEN® Spot silgi Pro en son yüksek teknolojiyi benimser, çeşitli cilt izleri, lekeler, çil, dövme, ben, siğil vb. Kullanımı kolay ve güvenlidir. Bu güzellik cihazı ile cildinizi geliştirecek ve hayatınızı değiştireceksiniz!

Özellikler:
Lcd Gösterge PanePaneli
6 Farklı Hız Kademesi
Atış Yapacağınız Uygulama Noktasını Led Lazer Işıkla Görerek,  Nokta Atışı Uygulama Yapma İmkanı
On/Off Tuşuna 3 Saniye Basınca Cihaz Açılır/Kapanır
On/Of Tuşuna 2 Kez Basınca Lazer Işık Açılır.

Ameliyatsız Göz Kapağı Düşüklüğü Estetiği
Göz altı ve göz çevresi(kaz ayakları) çizgilenmelerinin sıkılaştırma-gençleştirme
"Ksantelazma? : göz kapaklarındaki sarı-turuncu renk yağ birikimleri
Dudak Üstündeki Çizgiler ve Kırışıklıklar
Kulak önü kırışıklıkları
Akne (sivilce)
Akne(sivilce) izleri
Siğiller
Et benleri
Leke Tedavisi (Güneş, Yaşlılık vb)
Yara ve Ameliyat izleri
Genişlemiş göbek etrafı çizgilenmeleri
Stria (çatlak)
Ciltten kabarık lezyonlar (seboreik keratozlar,yağ kistleri,burun üzerindeki ben görünümündeki kabarıklıklar(burun papüllomu),yüzeysel benler vb.)
Stria (çatlak) Tedavisi
Dövme silme  



CİHAZ ÖZELLİĞİ

* Leke Silme * Ben Silme * Et Beni Yakma * Siğil Alma * Göz Kapağı Kaldırma *  Dövme Silme

Malzeme: ABS + çelik iğne
Pil kapasitesi: 800 mAH 3.7 V
Giriş akımı: 5 V/1A
Çıkış gücü: Max5W
Ürün boyutu: 175*28mm
Ürün ağırlığı: 78g

Paket içeriği:
LCD Ultra Plazma Kalem * 1
Ince iğne * 10
Kalın iğne (ekstra iğne muhafazası dahil) * 3
Kullanım kılavuzu * 1
USB kablosu * 1

Nasıl kullanılır:
1. İğneyi birleştirin:Iğneyi ve cildi alkolle temizleyin; kalın iğneyi uç deliğine doğrudan saat yönünde, ince iğne için, önce iğne koruyucusuna takın ve iğne korumasını saat yönünde uç deliğine yerleştirin.
2. Güç düğmesi:Açmak/kapatmak için 2 s için "" ON/OFF "tuşuna basın. Ekran kalan güç kapasitesini gösterir, 10 dakika içinde herhangi bir işlem yapmadan otomatik olarak kapanır
3. Spot kaldır:Dişliyi 1-6 arasında ayarlamak için güç düğmesine kısa basın, çalışma düğmesine bastığınızda yeşil gösterge yanar ve poerating için basılı tutun, kalemi hafif bir açıyla tutun, küçük bir güçle yavaşça ileri ve geri hareket edin, Karbonizasyon uzun süre tek bir yerde kalamaz. Çalışmayı durdurmak için çalışma düğmesini bırakın.
4. LED spot:Güç açıkken, spot ışığı açmak/kapatmak için "" açma/kapama "seçeneğini çift tıklayın.
5. şarj:tam olarak şarj edildiğinde yeşil ışık yanar (8 saat sürer), çalışma sırasında cihazı şarj etmeyin






Notlar:
1. Cihazı kendi cildinizde kullanmadan önce, lütfen aşina olana kadar başka deri üzerinde pratik yapın.
2. Ağrı toleransınıza ve çalışma vücut konumunuza göre, tedaviden önce topikal uyuşma kremi uygulamayı düşünün. Prosedür sırasında yanma kokusunu hissetmek normaldir.
3. etkilenen alanı güçlü alkali yıkama veya ovma ile temizlemeyin
4. büyük bir yara enfeksiyonlar ve kanama riskini arttırdığı için lütfen tek bir oturumda geniş bir alanı (2-3 cm'den büyük) tedavi etmeyin. noktanın dört veya beş operasyonda yapılması tavsiye edilir.
5. et büyüme süresi nedeniyle kaşıntı yaparken elinizle kaşımayın , yara yaklaşık 20 ila 30 günde kendinden soyulabilir.
6. Çalışma sırasında kuru eldiven giymek daha iyidir,
7. Lütfen kullanımdan sonra iğneyi derhal çıkarın, temizleyin ve dezenfekte edin, sonra kuru tutun.
8. Cihazı suda yıkamayın.
9. Şarj ederken kullanmayın, uzun süre servis dışı kaldığında, kuru ve soğuk bir yerde saklanmalı ve pil ömrünü uzatmak için her üç ayda bir şarj edilmelidir.

10 adet iğne uygulaması
Seviye 1-2
Ince iğne, yağ granülüne uygulanır

Seviye 2-3
Ince iğne, küçük benler ve lekeler için geçerlidir.

Seviye 3-4
Ince iğne, fasulye büyüklüğünde benler ve siğiller için geçerlidir
Kalın iğne, fasulye büyüklüğünde lekeler ve plaklar, küçük ve orta ölçekli granülasyonlar ve siğiller/küçük dövmeler için geçerlidir

Seviye 5-6
Kalın iğne, büyük noktalar, plaklar, granülasyonlar, siğiller, dövmeler vb.




Sık sorulan sorular:
1. Bu gerçekten işe yarıyor mu?
Xpreen ben,dövme,leke sökücü, cilt yüzeyine temas ettiğinde yüksek sıcaklıkta plazma üreten plazma termal etkisi teorisini kullanır. Cilt yüzeyindeki melanin karbonize edilecek ve yeni taze olarak değiştirilecektir. Böylece, lekeleri tam olarak kaldırabilir. Lazerle karşılaştırıldığında, kullanımı kolay, güvenli ve etkilidir. Güzellik salonlarında ve evde kullanım için uygundur.

2. Karanlık nokta sökücü ne üzerinde çalışır?
Benler, siyah noktalar, siğiller, dövme,lekeler, izler, Et Benleri

3. Cihaz güvenli mi? Herhangi bir yan etkisi var mı? Acıya neden olacak mı yoksa yara izi bırakacak mı? Siyah noktalar tekrarlanacak mı?
Pigmentli nevüs'ü kaldırmak için fiziksel yöntem, lazer, ilaç, soğuk terapi, cerrahi vb. Kullanabilirsiniz. Siyah nokta temizleyicimiz fiziksel yöntem kullanır ve yan etkiye neden olmaz.
Ağrıyı azaltmaya yardımcı olmak için cihazı kullanmadan önce cildinize biraz yatıştırıcı krem (ayrı olarak satın alın) uygulamanız önerilir.
Yaraların yara izi bırakmaz. Sıvı tıbbın aksine, cihaz otomatik olarak iyileşebilen cildin sadece ilk tabakasını karbonize eder. Ve siyah noktalar asla tekrarlanmayacak.

5. Benleri çıkarmak ne kadar sürer? Ve cilt ne kadar süre iyileşir?
Ben uygulamadan hemen sonra çıkarılabilir. Ve yara yaklaşık 2 hafta içinde kalkacak ve cilt 1 ila 3 ay içinde iyileşecek. Zaman kişiden kişiye değişebilir.

6. Benleri çıkarmalı mıyım?
 Avantajı, cihazın hassas bir şekilde çalışmasıdır ve tedavi edilen parçaların etrafındaki cilde zarar vermemesidir. Ve doğru şekilde çalıştırılırsa, yara izi bırakmaz.

7. Bir iğneyi tekrar kullanabilir miyim? Daha fazla iğne nereden alabilirim?
Enfeksiyonu önlemek için bir iğneyi tekrar kullanmanız tavsiye edilmez. Bu leke giderici kalem dışında iğneler satın alabilirsiniz.

8. Cihazımın uygulamasından sonra cilt bakım ürünlerini ne zaman kullanabilirim?
Kurtarma döneminde kozmetik kullanılması tavsiye edilmez. Bu süre zarfında bazı cilt bakım ürünlerini zihin doğasıyla kullanabilirsiniz. Genel olarak, cildin iyileşmesinden sonra cilt bakım ürünlerini ve kozmetik ürünlerini kullanabilirsiniz. 








 

vücut, cilt, nokta, kaldırma, plazma, lazer, kalemi, ben, çil, akne, dövme, yüz, cilt, lazeli, çıkarıcı, kalem, ben silme kalemi, ip ban kaldırma, ben silme cihazı, ben silici kalem, çil, ben ve leke çikartma lazer cihaz, maglev plazma pen, plazma kalemi, akne silici kalem, cilt lekeleri için cihaz, çil, ben ve leke çıkarma lazer cihaz, yüz leke çıkarıcı cihaz

Yorum Gönder

0 Yorumlar