Beautiful Şarjlı 5 Kademeli Profesyonel Vakumlu Siyah Nokta Sivilce Ve Akne Temizleme Cihazı


Beautiful Şarjlı 5 Kademeli Profesyonel Vakumlu Siyah Nokta Sivilce Ve Akne Temizleme Cihazı
Siyah nokta temizleme cihazı-Vakumlu akne temizleyici cihaz

Vakumlu akne siyah nokta leke çıkarıcı 4 başlıklı cilt temizleme cihazı ile güzelliği güzellik katmaya yardımcı teknolojik aletler sayesinde her birey daha genç görünüme, daha parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olabiliyor.

Vakumlu siyah nokta cilt temizleme cihazı’nın sivilceleri azaltma, ciltte yumuşaklık sağlama, cilt gözeneklerini temizleme, ciltte sıkılaştırma yapmaya yardımcı olması ve vakum yapma gibi birçok özelliği bulunmaktadır.
Tüm bu özellikler güzelleşmeye yardımcı olan uygulamalardır.

Ürün özellikleri
 Siyah noktaları ağrısız bir şekilde gideren ve sıkma yapmadan gözenekleri tıkayan odaklanmış bir özelliğine sahiptir.
 Kablosuz ve taşınabilir ünite bir ayar üçlüsüne sahiptir ve tüm ihtiyaçlarınızı karşılayan 4 bağlantı kafası ile birlikte gelir.
 Küçük kafa, günlük kullanım için mükemmel yumuşak bir sağlar.
 Büyük kafanın siyah nokta için mükemmel bir gücü vardır.
Oval kafa, burun ve ağız köşelerine girmek için oval bir açıklığa sahiptir.
 Usb ile şarj kolaylığı
 5 kademe çalışma hızı

Ürün kullanımı
 Önce cihazı kullanmadan önce cildinizde buhar tedavisi yada sıcak su ile duştan çıktıktan sonra cildinizde gezdirerek kullanabilirsiniz. 
 Daha sonra kullandıktan sonra tekrar cildinizi ılık bir su ile yıkadıktan sonra kurulayınız. 
 Cihazın başlıklarını ılık su ile temizledikten sonra tekrar kutusunda muhafaza ediniz.
 
Paket içeriği
 1 adet cilt temizleme cihazı 
 4 adet başlık
 1 adetusb kablo
 5 adet süngeri
 1 adet plastik conta




 

doktor sivilce temizleme sivilce temizleme video sivilce temizleme aparatı sivilce temizleme sivilce temizleme programı Vakumlu siyah nokta temizleme aleti kullananlar Sivilce sıkma Aleti Beauty Vakumlu siyah nokta temizleyici kullanıcı Yorumları Sivilce temizleme videosu Siyah Nokta vakum Makinesi, Siyah nokta temizleme aleti kullanımı, Sivilce temizleme Jeli, Siyah Nokta TEMİZLEME aleti, sivilce temizleme aleti nasıl kullanılır, sivilce temizleme aleti gratis, sivilce temizleme aleti kullananlar, sivilce temizleme cihazı, vakumlu sivilce temizleme aleti, sivilce akne temizleme aleti, burun sivilce temizleme aleti, sivilce temizleme aparatı, sivilce temizleme seti, sivilce temizleme makinesi, sivilce temizleme programı, sivilce akne siyah nokta temizleme komedon aleti, sivilce siyah nokta temizleme aleti, sivilce ve siyah nokta temizleme aleti, sivilce temizleme,

Yorum Gönder

0 Yorumlar