5 in 1 beauty Care Massager başlıkları Nasıl Kullanılır


Mükemmel hepsi bir arada yüz bakım sistemi! Yedi farklı kafa içerir-bir dizi temizlik fırçası ve sünger, peeling pedleri ve masaj kafası. Su dayanıklı!! Suyun mekanizmaya girmesi ve duşta kullandığınızda onu mahvetmesi konusunda endişelenmenize gerek yok. Bu, kafaları temizlemeyi kolaylaştırır: sadece sıcak su altında çalıştırın ve hava kurumasına izin verin.

• Temizlik ve siyah nokta kaldırmak için: makyaj ve yüzey yağlarını nazikçe çıkarmak için süngerlerden birini veya daha derin temizlik ve yumuşak pul pul dökülme için kısa veya uzun kıl fırçalarını kullanın.

• Peeling için: yüz temizleyicinizle peeling kafasını derin temiz ve nazikçe pul pul pul dökmek için kullanın. Ponza pedi ayaklardan ve dirseklerden nasırları kaldıracaktır.

• Masaj için: haddeleme masaj kafası taze, genç bir parlaklık için kan dolaşımını ve ton yüz kaslarını artıracaktır. Tüm cilt tipleri için normal, hassas, kuru, yağlı. Erkekler, kadınlar ve gençler için. Yavaş hızı kullanmayı düşünmek için hassas cilt.

• Profesyonel kalitede! Herhangi bir yüz temizleyici veya uçucu yağlar ile kullanabilirsiniz. Kendi evinizde ve seyahat ederken spa kalitesinde yüz bakımının keyfini çıkarın. Sadece 5.25 inç uzunluğunda ve hafiftir, bu kit banyonuzda veya seyahat çantanızda küçük bir yer kaplayacak. Sevdikleriniz için mükemmel bir sevgililer günü hediyesi.


























 

Yorum Gönder

0 Yorumlar