Nano Taşınabilir Mini yüz buhar makinesi

Taşınabilir Mini yüz buhar makinesi Nano serin sis yüz püskürtücü USB şarj edilebilir cilt nemlendirici buhar cihazı yüz nemlendirici 40ml
40ml ultrasonik serin sis yüz püskürtücü Nano yüz vapur cilt nemlendirici Mister USB şarj edilebilir yüz nemlendirici 31


[Üstün malzeme]-dayanıklı, güvenli çevre dostu malzemeler. Süper pürüzsüz dış malzeme tutmak için hoş.
[Büyük kapasite]-40ml büyük kapasiteli su deposu, şimdi ve sonra doldurma suyu yok. Görünür su deposu ayrıca suyun izlenmesini kolayca sağlar.
[Nano atomizasyon teknolojisi]-yüz bay cildinize nüfuz etmek, cildinizi nemlendirmek ve ferahlatmak için suyu ince ve pürüzsüz ultra mikrona dönüştürür.
[Yenilikçi su yumuşatır]-suyu yumuşatmak için yenilikçi teknoloji, İyon + sudaki mineral maddeleri hızla azaltır. Hassas insanları kapsamlı bir şekilde korur.
[USB şarj edilebilir]-USB ile şarj edilebilir, 500mAh büyük pil kapasitesi, evde veya hareket halindeyken kullanabilirsiniz.
[Çoklu fonksiyonlar]-su, süt, toner ve diğer cilt bakım sıvısı hariç, kullanım için de eklenebilir. Yüz, vücut parçaları ve saç nemlendirici için kullanılabilir.
[Harika bir hediye]-kullanışlı boyutta, günlük kullanımlar için çantanıza konabilir. Bir kutuda paketlenmiş, bu şık ve kullanışlı yüz bay arkadaşlar, aileler ve daha fazlası için mükemmel bir şekilde çalışıyor.




1) daha iyi emilim için lütfen alkalescence PH değeri ile doğal arıtılmış su koyun.
2) musluk suyu, kaynak suyu vb. Püskürtme jeti 'i engelleyecekleri için kullanımlar için eklenemez.
3) su olmadığında, cihaz otomatik olarak kapanır.

Şartname:
Malzeme: ABS
Güç kaynağı: USB şarj edilebilir
Voltaj: DC5V
Güç: 2W
Pil kapasitesi: 500mAh
Tank kapasitesi: 40ml
Şarj süresi: yaklaşık. 2 saat
USB kablosu uzunluk: 22.5cm
Ürün boyutu: 10.1x3.5x2cm

Paket İçeriği:
1 x yüz bayım
1 x USB şarj kablosu


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar