Detoks Bandı Nedir ? Nasıl Kullanılır ?

Detoks Bandı Nedir ? Nasıl Kullanılır ?
Detoks sağlıklı yaşama önem verenler için önemli bir terim. Ağrı tarzı bir şikayetiniz varsa detoks yapabilirsiniz. Mesela sırt ve baş ağrısı, yorgunluk uykusuzluk gibi sıkıntılarınız evcutsa detoks tam size göre. Bu şekilde vücudunuzdaki  toksinlerden  kurtulabilirsiniz. Detoks bantları ile sağlıklı bir yaşama geçmek çok kolay. Detoks bandı vücudumuzdaki mikrop, toksin gibi zararlı maddeleri atmak için ayak bölgesine takılan banttır. Çok sigara içenler, yetersiz beslenen bu bandı kullanabilirler.

Toksin bandı nasıl kullanılır?
Detoks bantları gayet basit bir görünüme sahip olmasına rağmen ne kadar faydalı olduğunu görünce gerçekten çok şaşırdım. Ayak detoks bantları son yıllarda çok kullanılmaya başlandı. Genellikle bu bantları gece yatarken ayaklarınıza takıyorsunuz. Sabah kalktığınızda çıkarıyorsunuz. Sabaha kadar ayağınızdaki bantlar vücudunuzdaki zehirli ve zararlı maddeleri çekiyor. Ne kadar şaşırtıcı değil mi? Bana aslında ilk başta inandırıcı gelmedi ama araştırdıkça hayretler içinde kaldım. Sabah bandın rengi değişmiş oluyor. Koyu kahverengi bir renge dönüşüyor. Bunu görünce sanki vücudunuzdaki tüm pisliği çekmiş gibi bir hisse kapılıyorsunuz. Bu da size bir rahatlama hissi veriyor. Ancak bu tamamen pisliğin çekildiği anlamına gelmiyor. Bant ayaktaki ter ile reaksiyona girince bu rengin ortaya çıkması kaçınılmaz.

Detoks bandının fiyatı nedir?
İnternet üzerinden değişik markaların detoks bantlarını bulabilirsiniz. Ayrıca tikucuz.com ve güzellik bakım ürünleri satan mağazalardan da temin edebilirsiniz. Bu bandın fiyatları her markaya göre değişiyor. 300 TL ile 400 TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor Bütçenize göre istediğiniz detoks bandını alabilirsiniz.

Detoks ne kadar süre kullanılmalı?
Bantlar gece boyunca ayak tabanından çıkarılmaz. İstediğiniz süre boyunca bantları kullanabilirsiniz. Ancak bunu alışkanlık haline getirmemeniz gerekiyor. 2 ya da 3 hafta sonra bant kullanmaya ara vermeniz iyi olacaktır. Genel olarak bir hafta kullandıktan sonra bir hafta ara verilmesi öneriliyor. Zaten 1 ya da 2 günde olumlu sonuçlarını görmeye başlayacaksınız. Vücudunuzdaki zehirli maddelerin atılması ile bir canlanma hissedeceksiniz.

Detoks bandını kimler kullanmalı?
Baş ağrısı şikayeti olanlar, kendini sürekli yorgun hissedenler, şişmanlık problemi yaşayanlar,kabızlar, sivilce sıkıntısı olanlar, eklem ağrısı çekenler, boğazı sürekli kuru olanlar, sırt ağrısı yaşayanlar, şeker hastaları… Bu liste uzadıkça uzar. Yani hemen hemen her türlü rahatsızlığınız için detoks bandını kullanabilirsiniz desek yeridir.

Detoks bandı sadece ayakta mı kullanılır?
Aslında deroks bandı sadece ayağa yapıştırılmaz. Vücudun diğer bölgelerine de yapıştırılabilir. Ancak genellikle ayaklar tercih ediliyor. Ayağınızdan bandın çıkmaması için çorap giymeniz yararlı olacaktır.




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar