scholl jel aktif taban

GelActiv teknolojisine sahip jel tabanlık

Gittikçe daha sağlıklı yaşam tarzı moda oluyor. Spor salonunu ziyaret etmek, yürümek, koşmak, zamanımızın iyi bir insanı için olmazsa olmazdır. Ancak, fiziksel aktivitenin büyük faydalarına rağmen, önemli bir dezavantajları vardır - şiddetli bacak yorgunluğu ve akşamları şişlik. Ancak tüm bunlar jel tabanlık kullanılarak önlenebilir.


Salford Üniversitesi'nden bir bilim insanı şirketi tarafından geliştirilen Scholl Gelactiv, ayaklarınızla ilgilenir ve durumlarını önemli ölçüde iyileştirir. Özellikle spor aktiviteleri için tasarlanmış olmalarına rağmen topuklu ayakkabılar dışında her türlü ayakkabı ile giyilebilirler. Farklı yerlerde, ürün farklı bir kalınlığa sahiptir - 2 ila 3 mm arasında ve ayrıca ortopedik doğru bir şekle sahiptir. Tabanlıkların silikondan yapılmış olması sayesinde yürürken mükemmel yastıklama sağlarlar.

Herhangi bir markalı üründe olduğu gibi, bu tabanlıkların farklı türleri mevcuttur: spor, günlük ve iş. Ancak bu bölünme çok keyfidir, çünkü genellikle yükler üzerinde çalışmak spor aktivitelerinden daha düşük değildir ve günlük yaşam her ikisiyle de ilişkilidir. İkincisi, cinsiyet sınıflandırması daha da belirsizdir, çünkü küçük bacaklı bir erkek 38-42 "kadın" sırasına girebilir ve bir Valkyrie kızı "erkek" 42-48 sırasına girebilir.



Bu modern mucizenin maliyeti nedir? Bu fiyata kaliteli bir ürün satın alabileceğinizi hissettirecek şekilde duruyorlar. Çünkü fiyatı 100-200 ruble olan jel tabanlık kesinlikle sahte, çünkü düşük kaliteli malzemelerin kullanılması ve teknolojiye uyulmaması nedeniyle gülünç bir miktar elde ediliyor.




JEL EKLER

Jel tabanlık, yürürken ayak üzerindeki baskıyı yumuşatan ve hafifleten çift yoğunluklu jelden yapılmıştır. Tabanlıklar, eklemlerdeki stresi azalttığı ve ayak yorgunluğunu azalttığı için egzersiz veya fiziksel aktivite sırasında iyi çalışır.

Faydaları:

ayakkabı giyme konforunu artırmak,
terlemeyi ve hoş olmayan ayak kokusunu azaltmak,
yürümenin etkisini azaltmak,
uzun süreli yürüme veya ayakta durmanın neden olduğu ağrı hissini azaltmaya yardımcı olur.
Malzeme: elastomerik jel, yüksek ve düşük yoğunluklu jellerin bir kombinasyonu.

Boyut (kesilecek):

kadınlar: 38-42
Bakım: Tabanlıkları nemli bir bezle yıkayın, makinede yıkamayın.

Uzunluk [cm] - 27.7




 

jel aktif tabanlık, jel aktif taban, jel tabanlık erkek, jel tabanlık kadın, jel tabanlık bayan, jel tabanlık topuklu ayakkabı, jel tabanlık yüksek topuk, gel aktiv tabanlık, gel aktiv tabanlık erkek günlük, gel aktiv tabanlık kadın günlük, jel tabanlik bay, jel aktif tabanlık jel aktif taban yorumları scholl jel aktif taban scholl jel aktif taban yorumları scholl jel tabanlık erkek scholl jel tabanlık kadın scholl jel tabanlık bayan scholl jel tabanlık ekşi scholl jel tabanlık yorumları scholl jel tabanlık topuk dikeni scholl jel tabanlık topuklu ayakkabı scholl jel tabanlık yüksek topuk scholl gel aktiv tabanlık scholl gel aktiv tabanlık erkek - iş için scholl gel aktiv tabanlık erkek - günlük scholl gel aktiv tabanlık erkek - spor için scholl gel aktiv tabanlık kadın - günlük scholl gel aktiv tabanlık kadın - spor için scholl gel aktiv tabanlık kadın scholl gel activ tabanlık alçak topuklu ayakkabılar için scholl jel tabanlik bay scholl bot tabanlık scholl gel activ tabanlık düz ayakkabılar için scholl gel activ tabanlık düz ayakkabı dr scholl jel tabanlık fiyatları dr scholl jel tabanlık scholl jel tabanlık gratis scholl gelactiv tabanlık günlük kullanım - erkek scholl gelactiv tabanlık günlük kullanım - kadın scholl jel tabanlık iş scholl jel tabanlık erkek iş scholl gel aktiv tabanlık iş jel tabanlık scholl scholl jel tabanlık kullananlar scholl jel tabanlık nasıl kullanılır scholl gel aktiv tabanlık kadın - iş için scholl gelactiv tabanlık spor scholl gel activ tabanlık yüksek topuklu ayakkabı scholl gel aktiv tabanlık yorumları scholl gel activ tabanlık yüksek topuklu ayakkabılar için

Yorum Gönder

0 Yorumlar