ultrasonik köpek kovucu ve eğitici cihaz



Birisi kapıda olduğunda köpeğim çıldırıyor, bu ultrasonik köpek havlama kontrol cihazını bu kadar yüksek sesle havlamalarını önlemek için kullanabilir miyim?

Köpeğimle de aynı sorunu yaşadım, ancak köpekler için havlama önleyici cihaz sihir gibi çalıştı! İlk başta, dört ayaklı en iyi arkadaşımı eğitmem biraz zaman aldı.

Ancak, havlama önleyici cihazı birçok kez kullandıktan sonra, köpeğim cihazı görünce havlamayı bıraktı. Artık havlama önleyici ses cihazını açmam bile gerekmiyordu.


Yedi haftalık bir yavru köpeğim var, bu havlama önleyici cihazı onları susturmak için kullanabilir miyim?

Yapabilirsin, ama bu yapman gerektiği anlamına gelmez. Sekiz haftadan küçük bir köpek yavrusu yetiştirmemelisiniz. Zihinsel ve fiziksel sağlıklarını etkileyeceği için herhangi bir eğitim için çok gençlerdir.

Dolayısıyla, bu cihazı köpeklerinizde kullanmaya karar verirseniz, onlara ciddi zararlar verebilir. Köpekler için havlama önleyici cihazı yalnızca yetişkin köpeklerde kullanmaya devam etmenizi şiddetle tavsiye ederim.


Bu havlama önleyici sonik cihazı köpeğin çok fazla zıplamasını önlemek için kullanabilir miyim?

Evet, köpekler için havlama önleyici cihaz, düzeltici bir cihazdır. Bu nedenle, cihaz, köpeğinizi çok fazla zıplama gibi istenmeyen alışkanlık da dahil olmak üzere herhangi bir kötü veya istenmeyen davranıştan vazgeçmesi için eğitmek için kullanılabilir.


HAREKETLİ KÖPEKLERİ DURDURMAK / SAKİNMEK İÇİN: Vitesi köpek itme moduna getirin ve ardından 2 ila 3 saniye ışın düğmesine basın.
KÖPEKLERİ EĞİTMEK İÇİN: Sözlü bir komut verin. Vitesi köpek eğitim moduna getirin ve ardından 2 ila 3 saniye kiriş düğmesine basın.
 FLASHLIGHT'I KULLANMAK İÇİN: Vitesi aydınlatma moduna getirin ve yanana kadar ışın düğmesine basmaya devam edin.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar