bokoma saç masaj aleti



Başı ağrıyanlara ve yoğun tempodan sıyrılıp rahatlamak isteyenlere birebir!

Muhteşem kafa masaj aleti - Bokoma, Bitenekadarcılar bu harika masaj ve rahatlama aletinden mahrum kalmasınlar diye!

Kaynağı Avustralya yerlilerine kadar dayanan bu benzersiz kafa masajı aleti (bokoma) ile başınıza yaptığınız masaj inanılmaz rahatlama sağlıyor!

Biz aldık test ettik ve sonuçlarından çok memnun kaldık!

 


Başınızdaki kan dolaşımını canlandıran ve ciddi ferahlama sağlayan çok pratik ve entresan bir masaj aleti!

Bilenler bilir, eski tip klasik berberlerin kolonya ile yaptığı kafa masajını çok andırıyor, hatta masaj öncesi kafanızı biraz nemlendirmeniz daha rahat ve etkin masaj yapmaya katkı sağlayacaktır.

Bokoma; Başı ağrıyanlara ve yoğun tempodan sıyrılıp rahatrlamak isteyenlere birebir!

 


Ben bu ürünü kullandım. Kullanımı şöyle; başınızın üstünde tutup bastırıyorsunuz, ürün üzerindeki teller aşagıya dogru kaymaya başlıyor,kafanızı sarıyor, uç kısımlardaki toplarla inanılmaz bir keyif, cok rahatlatmakla beraber inanın o anda tüm stresi alıyor. Bu kadar basit birseyin boyle etkilemesi süper. Hediye olması açısından 4 tane aldım. Şiddetle tavsiye ederim.
 


Ürün güzel, fiyatina gore sizi tatmin edecektir orasi kesin. Kafanıza koyup aşağı yukarı ileri geri elinizi hareket ettiriyorsunuz, o sirada ufak bir rahatlama - endorfin salınımı oluyor çok az. Bir başkası size yaparsa daha çok etkisini hissedersiniz (kendinizi gidiklayamama olayini dusunun) Sonucta 2-3 gunde bir elinizi atip, arkadaslarinizla eglenebileceginiz guzel bir urun, dusunmeden alin dursun bir kenarda..
 



 

Yorum Gönder

0 Yorumlar