elbise askılığı ayaklı

 

Fonksiyon? 8 kaymaz elbise askısı, Bir seferde 8 Elbise Asın ve Toplayın ve daha fazla giysi havalandırılabilir. Giysiler kurutulduktan sonra doğrudan toplanabilir, bu da dolap alanından tasarruf sağlar ve terbiye için uygundur.
?Kullanımı Kolay? Yeni katlanan elbise askısının yapısı çok basit, kullanımı kolay, esnek düğmeler, tek tıkla giysileri almak için. Elbise askısı kullanılmadığında kolaylıkla katlanabilir ve iş veya seyahat için uygundur.



Malzeme? PP malzemeden üretilmiştir, yüksek sıcaklık dayanımı, yaşlanması kolay değildir, iyi tokluk, toksik değildir, koku içermez. Rüzgar geçirmez, kaymaz, kırılması kolay olmayan, güvenli ve çevre dostu, 177 oz taşıyabilir.


360 derece döndürme? Akıllıca katlanmış, klasik uzay örtüşme töreni; Gardırop alanından tasarruf edin ve gardıropu daha temiz hale getirin; 360 derece dönüş, tek tip aydınlatma, böylece güneş her zaman yüz yüze olacak şekilde; Saklaması kolay, zamandan tasarruf edin, her bir çarpıcı açılma ve kapanma, Yanlışlıkla iki farklı ifade toplayın.
?Çok Amaçlı? Yetişkin kıyafetleri, gömlekler, paltolar, ceketler, pantolonlar ve diğer giysiler için uygundur. Askıların omuzlarında, giysilerin yerinde sabitlenmesine yardımcı olan özel kaymaz oluklar bulunmaktadır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar