Su ve Deterjan Hazneli Sprey Mop



Sağlıklı Sprey Mop, ev temizliğinde size yardımcı olacaktır. Yerleşik sprey paspası, portatif bir kova ile su ve / veya deterjan rezervuarını ve zemini hızlı bir şekilde temizlemek için pratik bir mikrofiber ataşmanı birleştirir. Ayrıca, suyu mükemmel şekilde emer ve hiçbir sert yüzeyde iz bırakmaz. Pratik paspas, laminat, parke, linolyum, fayans ve diğerleri dahil tüm yüzeyler için uygundur. Zemini kirden temizlemek için kendisine atanan işlevle çabucak başa çıkıyor.


Tesisleri temizlemek için benzersiz cihaz
Eller kirli su ve deterjana maruz kalmaz
Ev kimyasallarının ve suyun ekonomik tüketimi
Kaymaz sap
Ergonomik dizayn
Düşük fiyat
Kullanım kolaylığı
Çok amaçlı kullanım
Mikrofiber aparat iz bırakmaz
Sap uzunluğu ayarlanabilir
Meme 360 ​​derece dönüyor
Yüksek kaliteli metaryeller
Dayanıklılık
Malzeme: plastik, alüminyum, mikrofiber
Montaj ölçüleri: 130 cm


Yerleşik sprey paspası, portatif bir kova ile su ve / veya deterjan rezervuarını ve zemini hızlı bir şekilde temizlemek için pratik bir mikrofiber ataşmanı birleştirir. Ayrıca, suyu mükemmel şekilde emer ve hiçbir sert yüzeyde iz bırakmaz. Pratik paspas, laminat, parke, linolyum, fayans ve diğerleri dahil tüm yüzeyler için uygundur. Zemini kirden temizlemek için kendisine atanan işlevle çabucak başa çıkıyor.

Ayrıca, suyu mükemmel şekilde emer ve hiçbir sert yüzeyde iz bırakmaz. Pratik paspas, laminat, parke, linolyum, fayans ve diğerleri dahil tüm yüzeyler için uygundur. Zemini kirden temizlemek için kendisine atanan işlevle çabucak başa çıkıyor.


 

Yorum Gönder

0 Yorumlar