sprey mop deterjan hazneli

Sağlıklı Sprey Mop, ev temizliğinde size yardımcı olacaktır. Yerleşik sprey paspası, portatif bir kova ile su ve / veya deterjan rezervuarını ve zemini hızlı bir şekilde temizlemek için pratik bir mikrofiber ataşmanı birleştirir. 


Deterjan haznesi ve mikrofiber paspası ile kolay ve mükemmel temizlik için idealdir.
%100 mikrofiber dokusu sayesinde zor kirleri kolayca çıkarır, etkin temizlik sağlar.
Çizmeden temizler.
Deterjan haznesine deterjanlı veya normal su doldurularak kullanılır.
Tutma bölümündeki tetik çekilerek haznedeki su temizlenen alana püskürtülür.
Yedek mikrofiber paspas ayrıca satılmaktadır.


Ayrıca, suyu mükemmel şekilde emer ve hiçbir sert yüzeyde iz bırakmaz. Pratik paspas, laminat, parke, linolyum, fayans ve diğerleri dahil tüm yüzeyler için uygundur. Zemini kirden temizlemek için kendisine atanan işlevle çabucak başa çıkıyor.

Ergonomik tutma yeri kontrolü ve çubuk uzunluğu. zemin temizliğini kolay ve basit hale getirin.360 derece dönme: kolaylık 360 ° dönebilen paspas kafası, evinizin zor ulaşan köşelerinde en inatçı kir, yağ lekesi, pigmenti bile kolayca ve hızlı bir şekilde ortadan kaldırmak için mükemmel paspastır.
Çalışma süresi ve çalışma tasarrufu: tasarruflu su püskürtme makinesi, sağlam bir dağınık kepçenin etrafına sarılmak zorunda kalmadan merdivenleri yukarı ve aşağı taşımaya yetecek kadar hafif, sağlam bir şekilde inşa edilmiş, ancak önünüzdeki alanı kaplamak için iyi bir iş çıkarır.


360 Derece Dönen Su Püskürtmeli Sprey Mop Paspas + 1 Yedek Mikrofiber Mop
360 Derece Dönen Su Püskürtmeli Sprey Mop Paspas + 1 Yedek Mop Paspas
Bu su püskürtme paspası, kolay ve verimli bir temizlik yolu sunar. Sadece hızlı ve etkili değil, aynı zamanda seramik, parke, laminat gibi çeşitli zemin yüzeylerini temizlemek için de kullanılabilir. Kontrol edilmesi kolay. Köşelere ve masanın altında, kanepe, yatak gibi sıkılmış alanlara erişmek için yeterince esnek.Elektriğe gerek yok.Ayrıca, paspas olduğundan beri bir kova taşımak zorunda değilsiniz.Dahili 0.35L su deposu, tek seferde 100 ㎡  alan temizleme!




 

Yorum Gönder

0 Yorumlar