silikon ayak masaj pedi, silikon banyo kesesi



Vantuzlu Silikon Yıkama Kesesi Masaj Pedi
Vantuzlu Banyo Fırçası Ve Masaj Pedi
Dayanıklı silikon uçları ile vücudunuzu fırçalayarak etkili cilt temizlemesi sağlar. 
Güçlü emiş vantuzları ile dikey duvarda tutunabilir.
Banyo sırasında rahat bir sırt masajının tadını çıkarabilirsiniz.
Banyoda güvenliğini artırır kaymaz işlevi vardır.


İyi dolaşım, bir kişinin sağlığı için hayati önem taşır. Ayak masajı, daha mutlu ve sağlıklı bir yaşam için ayak ve bacak dolaşımını iyileştirmenin farklı yollarından biridir.

AYAKLARINIZ İÇİN MÜKEMMEL: Ayaklarınıza masaj yapın, temizleyin, şekillendirin ve canlandırın.
GÜÇLÜ EMİŞ VE AYAK BAKIM TEMİZLEYİCİ MASAJI: Ölü deriyi temizler, sabunlu ayakları derinlemesine temizler, sadece ayaklarınızı temizlemekle kalmaz aynı zamanda kan dolaşımını iyileştirir.
SAĞLIKLI TEMİZLİK + AYAK DOLAŞIMINI DESTEKLER: Kuru, nasırlı ayakları ve diğer ayak rahatsızlıklarını yumuşatır, canlandırır ve önler.
DAYANIKLI VE KULLANIMI KOLAY: Tembel Banyo Masaj Pedi en kaliteli malzemelerden yapılmıştır ve yıllarca dayanacaktır. Bu ayak fırçasının kullanımı çok kolaydır, özellikle kalça ve sırt problemleri olan kişiler için önerilir - Tembel Banyo Masaj Pedimiz ile eğilmeye gerek yoktur; duşta veya küvette kullanım için mükemmeldir.



En kaliteli malzemelerle yapılmıştır. Akan su ile kolayca temizleyebilir, ardından doğal olarak kurumaya bırakabilirsiniz.
gerek yok - ayaklarınızı masaj yapmak ve fırçalamak için ayaklarınızı kıllar üzerinde ileri geri hareket ettirin. Ayaklarınızı temizlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı!
Ayaklarınızı rahatça temizlemek için yeterince uzun ve yumuşak, bol miktarda temizleme kılları.
Aile kullanımı için. Evinizin hepsinin, özellikle de çocukların onu seveceğini göreceksiniz. Banyo yaparken çok eğlenin.
Her zaman parmak arası terlik kullanan erkekler için uygundur. Her iki ayağı temizlemenin yanı sıra harika bir masaj sağlar. Düzenli kullanım, her yerde iyi olma ve sağlık hissi yaratır.
Ayak masajı için ayak banyosuna koyabilirsiniz. Kullanımı kolaydır.


Yorum Gönder

0 Yorumlar