Straightener Seramik Saç Düzleştirici MX-602



Hair Straightener Seramik Saç Düzleştirici
İster uzun saçlarınız, ister kısa saçlarınız veya kalın patlayan kafanız olsun, sadece 5 dakikanızı ayırın, mükemmel saç stilini kolayca oluşturmak için saçınızı tarayabilir ve düzeltebilirsiniz.
Uçları kıvırmanın yanı sıra, bu stili istiyorsanız.



ÇOCUKLAR İÇİN DE: Isıtıcı plakadan salınan nano anyonlu düzleştirici şekillendirici, saçınızın koruyucu bir tabakasını oluşturur, çocuğunuza kazara zarar verme konusunda asla endişelenmeyin, çocuklar düz saç zevkini yaşasın!
ERKEKLER İÇİN DE: Erkekler tarak benzeri tasarımı sayesinde bu şık Saç Düzleştirici Şekillendiriciyi de kullanabilir.
SAĞLIKLI İPEKLİ SAÇ: Düzleştirici Hairstyler, size canlı ve canlı bir etki sağlar.


ZAMAN KAZANDIRICI VE HAŞLANMAYI ÖNLEME: 30 saniye PTC ısıtma teknolojisi, bir dakika içinde ısınır, zamandan tasarruf edin! Dişler arasındaki ısıtma elemanları kafa derinizin yanmasını, kafa derisi ve ellerinizi endişesizce yanmasını önleyebilir.
SAÇ TİPİNİZ İÇİN TASARIM: 130 ℃ ila 300 ℃ arasında 6 sıcaklık seviyesi, tüm saç tipleri için uygundur: ince, ince, ağartılmış, dalgalı veya kıvrılmış. Sıvı kristal ekran ile sıcaklıkları kolayca kontrol eder ve izler, kapatmayı unuttuğunuzda 1 saat sonra otomatik olarak kapanır.
ANYON SAÇ BAKIMI: Saçınızı kuruluk ve kıvırcıklıktan, daha az saç dökülmesinden, daha az kırılmadan korumaya yardımcı olan nano anyonlu düzleştirici şekillendirici.
TAŞIMASI KOLAY: Yolculuk sırasında yerden tasarruf sağlayan küçük bir boyuta sahiptir.


Yorum Gönder

0 Yorumlar